Nå får du 3 måneder gratis trening!

Du velger selv når du ønsker å benytte deg av gratis månedene og de trenger ikke være etter hverandre. Årlig administrasjonskostnad ved innmelding på 299 kr tilkommer. Medlemskapet forutsetter 12 md. avtaleperiode. Tilbudet er gyldig fra 09.04.2021 - 30.04.2021. Les mer her!

Family FinnsnesDet fine med trening er at det gir deg overskudd til å gjøre alt - og samvittighet til å gjøre ingenting!

Strandveien 68, 9300 Finnsnes

finnsnes@fsc.no

57003014

Family Finnsnes er et treningssenter i store romslige lokaler, stor gratis parkering, og med bemannet resepsjon fra morgen til kveld. Som medlem kan du trene 05:00 - 24:00!
Her har vi et stort sosialt og inkluderende miljø, med medlemmer i alle aldre. I vår sofagruppe kan du ta deg en kopp kaffe, mens du slår av en prat med kjente og ukjente, både før og etter en god økt.

I kondisjonsavdelingen kan du nyte den fantastiske utsikten mot Senja, eller se din favorittserie på våre tredemøller og elipsemaskiner med skjerm. Du kan trene i styrkesalen med nytt moderne utstyr og apparater, eller boltre deg i vår store avdeling for egenvekttrening, slynger, og uttøying.

Hos oss har vi et bredt grupptimetilbud med over 20 timer i uken, som ledes av dyktige og erfarne instruktører. Bodypump, spinning, styrke, tabata, aerobic, step, og timer for godt voksne er noe av det vi kan tilby. Våre timer til godt voksne er et stort sosialt samlingspunkt for eldre, og bidrar som de andre timene til latter, glede, og en sterkere kropp i hverdagen!

Brageklinikken ligger vegg i vegg med oss. Deres fysioterapeuter og kiropraktorer utfører deler av sitt arbeid i vår treningssal. Dette bidrar til stor faglig kompetanse, og et tryggere treningsmiljø hos oss.

 

Vi gleder oss til å se akkurat DEG på trening, og husk;Det fine med trening er at det gir deg overskudd til å gjøre alt - og samvittighet til å gjøre ingenting! :)


Booking

iLogg inn for å booke treningstimer.

Gruppetimer

i dag

  • Ingen planlagte aktiviteter.

lørdag - 24.4

  • Ingen planlagte aktiviteter.

søndag - 25.4

  • Ingen planlagte aktiviteter.

mandag - 26.4

  • Ingen planlagte aktiviteter.

Frisk-Sentralen

En rekke helsetjenester inkludert i ditt medlemskap*.

*Gjelder ALL-IN medlemskap

Senterets tilbud

GRUPPETIMER

Ansatte

Hei,
finner du ikke det du leter etter?
Send oss en melding så kontakter vi deg!

Klikk her for å sende melding