Tren for 199,-/mnd. til 2025! 

Family Finnsnes

Strandveien 68, 9300 Finnsnes

finnsnes@fsc.no

Ring oss på 57003014

Et treningssenter i store romslige lokaler, stor gratis parkering, og med hyggelige ansatte i resepsjonen som heier på deg.


Som medlem kan du trene 05:00 - 24:00!
Her har vi et stort sosialt og inkluderende miljø, med medlemmer i alle aldre. I vår sofagruppe kan du ta deg en kopp kaffe, mens du slår av en prat med kjente og ukjente, både før og etter en god treningsøkt.

I kondisjonsavdelingen kan du nyte den fantastiske utsiktenmot Senja, eller se din favorittserie på våre tredemøller og elipsemaskiner med skjerm. Du kan trene i styrkesalen med nytt moderne utstyr og apparater, eller boltre deg i vår store avdeling for egenvekttrening, slynger, og uttøying.

Hos oss har vi et bredt gruppetimetilbud med over 20 timer i uken, som ledes av dyktige og erfarne instruktører. Bodypump, spinning, dans, styrke, crosstraining, mobilitet og styrke, mølle, tabata, aerobic, step, yoga, og timer for godt voksne er noe av det vi kan tilby. Våre timer for godt voksne er et stort sosialt samlingspunkt for eldre, og bidrar som de andre timene til latter, glede, og en sterkere kropp i hverdagen!

 

Vi har en personlig trener, som hjelper deg med å nå dine mål gjennom et tilpasset treningsprogram. Hun har en kundegruppe hvor alle har ulike utgangspunkt og målsettinger.

I våre lokaler finner du også fire dyktige fysioterapeuter, som utfører deler av sitt arbeid i treningssalen. Dette bidrar til stor faglig kompetanse, og et tryggere treningsmiljø.

 

Vi gleder oss til å se akkurat DEG på trening, og husk;

Det fine med trening er at det gir deg overskudd til å gjøre alt - og samvittighet til å gjøre ingenting!

 

Senterets tilbud

GRUPPETIMER

Ansatte

Senterleder

RESEPSJONIST

PERSONLIG TRENER

FYSIOTERAPEUTER

INSTRUKTØRER