Kampanje - Halv pris ut året.

Rabatten trekkes fra i kassen. Bli medlem før 31.10.

Family FinnsnesDet fine med trening er at det gir deg overskudd til å gjøre alt - og samvittighet til å gjøre ingenting!

Strandveien 68, 9300 Finnsnes

finnsnes@fsc.no

77841660

Family Finnsnes er et treningssenter i store romslige lokaler, stor gratis parkering, og med bemannet resepsjon fra morgen til kveld. Som medlem kan du trene 05:00 - 24:00!
Her har vi et stort sosialt og inkluderende miljø, med medlemmer i alle aldre. I vår sofagruppe kan du ta deg en kopp kaffe, mens du slår av en prat med kjente og ukjente, både før og etter en god økt.

I kondisjonsavdelingen kan du nyte den fantastiske utsikten mot Senja, eller se din favorittserie på våre tredemøller og elipsemaskiner med skjerm. Du kan trene i styrkesalen med nytt moderne utstyr og apparater, eller boltre deg i vår store avdeling for egenvekttrening, slynger, og uttøying.

Hos oss har vi et bredt grupptimetilbud med over 20 timer i uken, som ledes av dyktige og erfarne instruktører. Bodypump, spinning, styrke, tabata, aerobic, step, og timer for godt voksne er noe av det vi kan tilby. Våre timer til godt voksne er et stort sosialt samlingspunkt for eldre, og bidrar som de andre timene til latter, glede, og en sterkere kropp i hverdagen!

Brageklinikken ligger vegg i vegg med oss. Deres fysioterapeuter og kiropraktorer utfører deler av sitt arbeid i vår treningssal. Dette bidrar til stor faglig kompetanse, og et tryggere treningsmiljø hos oss.

 

Vi gleder oss til å se akkurat DEG på trening, og husk;Det fine med trening er at det gir deg overskudd til å gjøre alt - og samvittighet til å gjøre ingenting! :)


Booking

iLogg inn for å booke treningstimer.

i dag

 • Ingen planlagte aktiviteter.

lørdag - 31.10

 • Ingen planlagte aktiviteter.

søndag - 1.11

 • Ingen planlagte aktiviteter.

mandag - 2.11

 • Ingen planlagte aktiviteter.

Frisk-Sentralen

En rekke helsetjenester inkludert i ditt medlemskap*.

*Gjelder ALL-IN medlemskap
 • Vi gjør det enklere ved å tilby ubegrenset tilgang til videokonsultasjoner med allmennlege ved skade eller sykdom. Online allmennlege kan også benyttes av dine barn helt til de fyller 16 år. Ring behandlingssentralen på 53 00 68 00. Behandlinger per løpende år: Ubegrenset
 • Noen ganger kreves det spesialisthjelp for å sikre deg riktig behandling, derfor har vi etablert et nettverk av dyktige legespesialister som kan hjelpe deg til å bli frisk. Konsultasjoner per løpende år: 4
 • Din mentale helse spiller en stor rolle i en travel hverdag med ulike utfordringer. Har du behov for å prate med noen får du hele åtte videokonsultasjoner med våre erfarne og dyktige psykologer. Behandlinger per løpende år: 8
 • Dersom våre legespesialisters vurderinger tilsier at du har behov for en operasjon, dekker vi kostnader på operasjoner dersom totalsummen blir 30 000 kroner eller mindre. Dekning pr. løpende år: 30 000 kr
 • Avtalen dekker utredning med MR, røntgen, CT og ultralydundersøkelse.
 • Ved akutt skade kan ALL IN-medlemmer kontakte vår vakttelefon på 09 113 alle hverdager fra 16.00-22.00 og helgedager fra 12.00-18.00 for råd og veiledning relatert til skaden.
 • Skal du operere, eller har lang vei til behandlingsstedet dekker vi også reiseutgiftene dine. Med lang reisevei menes 100 kilometer hver vei fra din faste bostedsadresse.

Senterets tilbud

GRUPPETIMER

Ansatte

 • Hanne Brustad
 • Maja Hestvik