Alle medlemskap 199,-/mnd. ut året!

Family Finnsnes

Strandveien 68, 9300 Finnsnes

finnsnes@fsc.no

Ring oss på 57003014

Family Finnsnes er et treningssenter i store romslige lokaler, stor gratis parkering, og med hyggelige ansatte i resepsjonen som heier på deg.


Som medlem kan du trene 05:00 - 24:00!


  

Her har vi et stort sosialt og inkluderende miljø, med medlemmer i alle aldre. I vår sofagruppe kan du ta deg en kopp kaffe, mens du slår av en prat med kjente og ukjente, både før og etter en god treningsøkt.

I kondisjonsavdelingen kan du nyte den fantastiske utsikten mot Senja, eller se din favorittserie på våre tredemøller og elipsemaskiner med skjerm. Du kan trene i styrkesalen med nytt moderne utstyr og apparater, eller boltre deg i vår store avdeling for egenvekttrening, slynger, og uttøying.

Hos oss har vi et bredt gruppetimetilbud med over 20 timer i uken, som ledes av dyktige og erfarne instruktører. Bodypump, spinning, styrke, crosstraining, mobilitet og styrke, mølle, tabata, aerobic, step, yoga, og timer for godt voksne er noe av det vi kan tilby. Våre timer for godt voksne er et stort sosialt samlingspunkt for eldre, og bidrar som de andre timene til latter, glede, og en sterkere kropp i hverdagen!

Motivasjon kommer og går, rutiner består! Vi har to personlige trenere, som hjelper deg med å nå dine mål gjennom et tilpasset treningsprogram. De har en stor kundegruppe hvor alle her ulike utgangspunkt og målsettinger. I våre lokaler finner du også fire dyktige fysioterapeuter, som utfører deler av sitt arbeid i treningssalen. Dette bidrar til stor faglig kompetanse, og et tryggere treningsmiljø.

 

Vi gleder oss til å se akkurat DEG på trening, og husk;

Det fine med trening er at det gir deg overskudd til å gjøre alt - og samvittighet til å gjøre ingenting!

 

Booking

iLogg inn for å booke treningstimer.

Gruppetimer

i dag

  • Ingen planlagte aktiviteter.

onsdag - 7.6

  • Ingen planlagte aktiviteter.

torsdag - 8.6

  • Ingen planlagte aktiviteter.

fredag - 9.6

  • Ingen planlagte aktiviteter.

Frisk-Sentralen

Senterets tilbud

GRUPPETIMER

Ansatte

Senterleder

RESEPSJONIST

Personlig Trener

FYSIOTERAPEUTER

INSTRUKTØRER

Hei,

finner du ikke det du leter etter?

Send oss en melding så kontakter vi deg!

Klikk her for å sende melding