FAMILY SPORTS CLUB BLIR NY HOVEDSPONSOR

Family Sports Club Kristiansund Løkkemyra og Midtbyen har signert toårig avtale som hovedsponsor for KBK.

- KBK er svært glad for denne nye avtalen. Lagene i KBK ser fram til å ha ulike treningsøkter på Family Sports Club Kristiansund Løkkemyra og Midtbyen de neste årene, sier daglig leder i KBK, Kjetil Thorsen.

- Vi er veldig glad for avtalen med KBK, og det er spennende å få så mange toppidrettsfolk inn i våre sentre. Vi tilbyr trening for alle, fra ungdom til godt voksne, fra rehabilitering til toppidrett, sier daglig leder i Family Sports Club Geir Haanshuus som også er tidligere styreleder i KBK.

Haanshuus sier Kristiansund Ballklubb er et resultat av godt samarbeid og klubbens ydmyke tilnærming.

- KBK har hele tiden tatt nye steg. Klubben har hele tiden vært dyktig på å hente inn nye spillere og generelt utviklet seg og blitt stadig større og bedre. På mange måter er vi veldig lik. Vi er ydmyke, folkelige og gjør vårt beste for å få folk til å trives og få resultater, sier Haanshuus. Han og senterleder Ida Julie Michelsen har stor tro på at den gode utviklingen vil fortsette framover.

KBK ønsker Family Sports Club hjertelig velkommen i KBK-familien!

#KBK #lagetforlidenskap

Family Sports Club på Nordmøre

Family Kristiansund Løkkemyra er hovedsenter, et stort moderne treningssenter på hele 1700 kvm som omfatter apparatsal (inkl. bootcamp området) og frivektsal. Alt med topp utstyr fra Technogym. Senteret har egne saler for gruppetimer (LesMills/TRX/Styrke/Step/Cardio etc.), yoga, spinning og løpe/gå med 20 tredemøller

Family Kristiansund Midtbyen er ubetjent og ligger i Kristiansund sentrum.
Senteret har topp moderne utstyr fra Technogym.
Garderober med låsbare skap.

Family Averøy er ubetjent og ligger på Røsand. Senteret er et av våre 3 sentre på Nordmøre.
Senteret har topp moderne utstyr fra Technogym.
Senteret har egen sal for gruppetimer (Step/Styrke/BootCamp/Yoga) og en kombinert kondisjonssal med sykler og tredemøller.
Egne garderober med dusjer.

Family Kristiansund Midtbyen og Family Averøy er samlokalisert med Midtbyen Fysioterapi & Kiropraktikk.