Studiolappen

Ta studiolappen og tren alene! Bli med på gruppetrening med personlig trener. Etter å ha gjennomført kurset får du studiolappen, som gir deg mulighet til å trene videre på egenhånd på våre sentre.

Trygg trening for ungdom

Dette er et eksklusivt tilbud for ungdom mellom 13-15 år som innebærer trening i studio med kyndig veiledning av en personlig trener i små, oversiktlige grupper. I løpet av 8 samlinger vil ungdommen tilegne seg trygg og nødvendig kompetanse til å kunne trene på egenhånd. Ungdommen får en mestringsfølelse innenfor ulike treningsmetoder; både kondisjonstrening og styrketrening i sal og studio.

Gjennomføring

Studiolappen gjennomføres over flere samlinger med følgende temaer:

Introduksjon

Her ønsker vi at både ungdom og foreldre møter. Vi går gjennom hva Studiolappen er og hva vi skal gjennomgå på dette kurset, vi går gjennom regler for oppførsel på våre sentre, gevinsten av trening for ungdom.

Gruppetimer sykkel

Introduksjon til sykkeltimer i sal.

Gruppetimer sal

Introduksjon til gruppetimer i sal og informasjon om hvilke gruppetimer ungdommen har anledning til å melde seg på.

Studiotrening

Introduksjon til egentrening i studio; pressøvelser, trekkøvelser, underkropp- og helkropp-øvelser. Vi har fokus på å trene med egen kroppsvekt, uten ytre belastning/bruk av tunge vekter.

Utholdenhetstrening

Gjennomgang av apparater for utholdenhetstrening; tredemølle, sykkel, romaskin og ellipseapparat. Vi går også gjennom ulike former for utholdenhetstrening; langkjøring og intervalltrening.

Bestått

Ved endt kurs, med tilstrekkelig oppmøte og oppnådd kompetanse, vil deltager få tildelt studiolappen.

Hei,

finner du ikke det du leter etter?

Send oss en melding så kontakter vi deg!

Klikk her for å sende melding