Senteret er dessverre stengt

Kjære medlem

Som du helt sikkert har fått med deg er vi pålagt å holde vårt senter stengt til 1.desember Vi håper virkelig at du holder ditt medlemskap i gang i denne perioden, trekket vil gå som normalt 20.november for trening i desember. Dette fordi vi er svært sårbare for redusert inntekt og våre faste kostnader fortsette å løpe. Inntekten er avgjørende for at vi alle har et senter å komme tilbake til når dette er over. 

Litt fakta

Treningssentrene er stengt for å hindre sosial kontakt og ikke på grunn av smitterisiko. På senterne i Norge har det vært over 8 million besøk siden åpning 15.juni, kun ett smittetilfelle kunne spores tilbake til treningssenteret og det var to ansatt som trente sammen. I Vestby har vi hatt 21000 besøk siden åpning, ingen smitte.

Gratis PT time for å holde deg i gang i stengt periode!

Vi vil gi deg som medlem en time med personlig trener, enten utendørs eller på video. Slik at dere kan lage en “coronaplan” sammen. 

Send sms til:

  • Karó Andrea Jónsdottir, mobil 920 83 929
  • Nina Glosli Edvardsen, mobil 996 15 244
  • Angelica Bruksås Skolund, mobil 400 08 448
  • Thea Cassandra Moa-Larsen, mobil 926 37 103

Online trening!

Her finner du inspirasjon til ulike aktiviteter og treningsøkter du kan gjøre alene eller sammen med familien. Du vil finne mange hundre treningsvideoer her:

Gruppetimer live!

Vi vil snart by på livestreamet trening, følg med på vår lokale Facebook side og heng deg med

Spørsmål? 

Send en mail til trening.vestby@fsc.no så skal vi bistå deg så godt vi kan!

TUSEN TAKK!

Sist, men ikke minst. Dere har vært fantastiske! Sammen har vi klart å holde vårt senter smittefritt og trygt! Vi kommer til å savne dere og gleder oss så til å se dere igjen. Ta vare på deg og dine! 

Avstandsklemmer fra alle oss på Family Vestby