Magasinet

Online trening vår 2021

Mens vi må holde stengt tilbyr vi igjen online trening! FSC Drøbak, Ski og Vestby samarbeider om dette for å gi dere best mulig tilbud :)

Du finner mer info om stengingen her:

ZOOM

Gruppetimene vil sendes på Zoom. Du trenger ikke laste ned noe på forhånd for å være med. Du finner timene som vanlig i appen, her vil alle timene som går på Zoom hete "online trening" og det vil stå i beskrivelsen hva timen er. Du booker deg på timen som vanlig, og 15 minutter før timen starter får du tilsendt en link til timen på e-post.

Som "All in"-medlem har du tilgang til timer på alle sentre, som "Standard"-medlem har du tilgang til timene på ditt senter. Vil du være med på en av timene fra et annet senter men har Standard? Send oss en mail så sender vi deg link :)

  • FSC Drøbak: trening.drobak@fsc.no
  • FSC Ski: sentermail.ski@fsc.no
  • FSC Vestby: trening.vestby@fsc.no
  • OBS! For å få tilsendt linken må du ha godkjent at vi kan sende deg e-post, og du må ha riktig e-post registrert i vårt system. For å sjekke dette kan du logge inn på fsc.no

Filtrer utvalget

For at du skal finne alle timene du kan være med på må du filtrere visningen i appen slik at du får opp online timene fra alle tre sentre.

  1. Velg "filtrer" knappen øverst i høyre hjørne i gruppeaktivitet-visningen
  2. Velg alle tre sentre fra menyen til høyre, trykk deretter "filtrere" nederst på skjermen.
  3. Huk av alle "online-trening" timer fra menyen til venstre, trykk deretter "filtrere" nederst på skjermen.

Når du har gjort dette vil du se alle online timer på de tre sentre under gruppeaktiviteter og kan melde deg på det du ønsker å være med på.

TIMEPLAN

Denne timeplanen gjelder for uke 12. Se og book timer i appen som forklart over.

Når timen starter

Instruktøren sender deg link til timen ca 15 minutter før timen starter. Når du trykker på linken vil zoom lastes ned om du ikke har brukt zoom før, og møtet åpnes.

Når møtet åpnes får du spørsmål om du vil "join with computer audio", trykk ja her for å kunne høre timen. Alle deltagere er automatisk satt på "mute" slik at kun instruktøren høres.

Dersom du opplever at instruktøren ikke alltid er det største bildet på skjermen kan du velge "speaker view" fra menyen oppe til høyre, og deretter "pinne" instruktørens video slik at du alltid har denne størst. Se bildene under.

GOD TRENING! :)