Magasinet

Markedets råeste trening på Family.

I september åpner vi det råeste treningskonseptet på markedet. Skill Performance er for deg som ønsker den beste treningsopplevelsen, med de beste trenerene.

Skill run. Løpesal

Dette har vi planlagt lenge, og endelig kan vi slippe nyheten. Første gang vi løp på en Skill run mølle fra Technogym visste vi at dette må våre medlemmer få oppleve.

I august bygger vi om i dagens Cage, her etablerer vi den råeste løpesalen med 12 skill run møller fra Technogym. I denne salen kan vi garantere deg en helt fantastisk løpsopplevelse. Ved å tegne Premium abonnement har du tilgang til både gruppetimer og egentrening i løpesalen.

Skill Run er møller designet for optimal løpsopplevelse, men funskjoner som er tilpasset alle. På disse møllene løper du med fallskjerm, trekker slede, trener smidighet eller løper et interaktivt marathon i New york. Mulighetene i disse møllene er så mange at vi kan garantere at selv de som ikke liker løping vil bli hekta.

Skill zone. Funksjonell trening, teambeats.

Vi utvider ved frivektsområdet, og etablerer Skill Zone. Denne sonen vil inneholde funksjonelt utstyr fra dagens cage, samtidig som vi fyller på med mer. I Skill Zone har alle våre medlemmer tilgang til egentrening, men for å delta på grupppetimene med våre dyktige Skill coacher og det motiverende Teambeats systemet, må du ha Premium abonnement.

Fire kategorier får deg i mål

De fire gruppetimene Move, Boost, Fast og Strong gjør det enkelt for deg å velge hvilke timer du deltar på for å oppnå dine treningsmål. Våre Skill Coacher er trent i rett teknikk og motiverende ledelse så her sørger vi for å ha det gøy hele veien til mål.

Premium abonnement - for deg som ønsker full pakke

Allerede nå kan du sikre deg vårt premium abonnement. Dette abonnementet inneholder fri tilgang til Skill Zone, Skill Run, yoga, gruppetimer i sal og egentrening i studio. For å sikre plass og redusere kø er det derfor kun 200 tilgjengelige premium abonnement. Du kan derfor allerede nå tegne ditt abonnement, med første betaling i september.

Vår strategi er å hele tiden utvikle senteret slik at du som medlem trives hos oss. Mange av våre medlemmer har ønsket seg løpesal, og flere har ønsket mer plass i frivektsområdet. Vi håper og tror at det nye skill konseptet vil innfri deres ønsker, og vi garanterer at gruppetimene vil overgå alle forventninger dere måtte ha. Se video her https://youtu.be/U7ysmvaLr5I

Velkommen på trening, vi gleder oss til å se deg.