Støtt ditt senter etter nedstengningen

Vi er dessverre pålagt av lokale myndigheter å stenge vårt senter til og med 16. desember. Vi vil igjen takke dere medlemmer for at dere har tatt smittevern på største alvor, vasket etter dere, registrert besøk på senteret og holdt avstand under trening.

Hva skjer med ditt månedstrekk når stenteret er stengt?

Vi som treningssenter er avhengige av inntekten fra medlemskapet ditt for å betjene våre kostnader og treningssenteret kvalifiserer dessverre ikke til kompensasjon fra staten. Vi håper du ønsker å støtte oss under denne perioden.

Trekket for medlemskapet ditt vil automatisk gå som normalt. Som takk for at du fortsatt støtter oss vil vi gi deg noen valg som vi håper kan friste: 

Alternativ 1: Støtt ditt senter med gruppetimer online

This image has an empty alt attribute; its file name is stott-ditt-senter.jpg

Vi setter enorm stor pris på at du velger å støtte senteret og vil derfor gi deg et gavekort på 1 måned ekstra online trening hos Les Mills, hurra!

Du blir trukket ordinær medlemsavgift og får som medlem i Family hele 60 dager gratis online trening gjennom vår samarbeidspartner Les Mills.

Alternativ 2: Støtt ditt senter med julegave på trening til en venn

This image has an empty alt attribute; its file name is stott-ditt-senter2.jpg

Du blir trukket ordinær medlemsavgift og får som medlem i Family hele 2 måneder med gratis trening som du kan gi til en venn! Det digitale gavekortet, skriver du selv ut og gjør en fantastisk fin julegave til en du er glad i. Kickstart nyåret med en gave som gleder helsen!

Alternativ 3: Støtt ditt senter med julegave på Personlig trening

This image has an empty alt attribute; its file name is stott-ditt-senter3.jpg

Du blir trukket ordinær medlemsavgift og får som medlem i Family en PT-konsultasjon og et gavekort på 2000 kr i PT som du kan gi i julegave eller beholde selv*.

*Gavekort kan kun brukes på ordinære PT-pakker.

Alternativ 4: Støtt ditt senter med fleksibel frysmåned

This image has an empty alt attribute; its file name is stott-ditt-senter4.jpg

Du blir trukket ordinær medlemsavgift og får som medlem i Family 1 gratis frysmåned som du kan benytte når du selv ønsker i løpet av hele 2021 (verdi inntil kr 599).

NB: Vær oppmerksom på at dersom du står som betaler for flere personer i din husstand, må samtlige personer inn å registrere hvordan de ønsker at vi skal håndtere medlemskapet deres.

Hvis alternativene over ikke passer deg så kontakt oss på mail sentermail.ski@fsc.no så besvarer vi din henvendelse så raskt vi kan.