Prisjustering 1.10.2023

Vi er glade og takknemlig for at du er medlem hos oss på Family sports club Skarnes. Hver dag gjør vi en innsats for at du skal kunne yte litt ekstra på trening, og vi jobber kontinuerlig for å gi deg et best mulig tilbud og miljø. Hos oss skal du ha den gode opplevelsen! 

Som vi alle kjenner til har det i det siste året vært en kraftig prisøkning på mange varer og tjenester. Også vår bransje har merket dette, bl.a. i form av høyere leverandørkostnader , økte strømpriser og høyere lønnskostnader. 

Dette gjør det nødvendig å øke prisen på våre medlemskap noe, slik at vi kan fortsette å tilby deg de samme gode treningsopplevelsen hos oss. I høst vil vi derfor øke vår månedspris med 5 %, noe som er lavere enn den generelle prisøkningen på 6,2%.

Ved å logge inn på våre nettsider kan du til enhver tid se din gjeldene pris.

Må jeg gjøre noe i forbindelse med dette? 

Om ditt medlemskap betales via Avtalegiro bør du påse at beløpsgrensen er satt tilstrekkelig høyt så ikke trekket blir avvist, og som kan medføre purreomkostninger. 

Du kan administrere dette i egen nettbank. 

Om abonnementet ditt betales via repeterende korttrekk, eller om du mottar faktura hver måned, trenger du ikke foreta deg noe. 

Gjelder prisøkningen bedriftsavtaler? 

Ja, men vi har ulike bedriftsavtaler og det vil være ulikheter for ulike avtaler. Bedrifter kan sende mail til skarnes@fsc.no så vil eventuelle spørsmål besvares fortløpene.

Jeg vil være med