MOR OG BARN TRENING!

Vi starter opp mor og barn trening mandager kl 12.30 på Family Sports Club Skarnes!

Mor & barn timer er beregnet på deg som nettopp har fått barn. Treningen foregår i små grupper, maks 10 deltakere, og man har med seg barnet under selve treningen.

Treningen fokuserer på opptrening av mage- og bekkenbunnsmuskulatur og styrketrening for holdning og generell styrke, men inkluderer også noe tøyning og avspenning.

Gruppetimen settes opp som ett kurs man må melde seg på og forhåndsbetale for. Kurset er både for medlemmer og ikke medlemmer og koster kr 1398.- for ikke-medlemmer og 998.- for medlemmer.

Kurset går over 10 ganger fra 31 januar - 4 april, og treningen varer i 55 min pr gang.

Kurset holdes av personlig trener Lene, som selv er 2 barnsmor og har videreutdannelse innenfor trening før og etter svangerskap.

NB! Før du deltar på disse timene bør du ha vært på 6 ukerskontroll og/eller fått klarsignal til å trene fra lege/jordmor. Pass på at du er i væskebalanse før trening. Ofte blir treningsøkten mer behagelig hvis du ammer før treningen. Husk å si i fra til instruktøren hvis du har behov for spesiell tilrettelegging eller hvis det er bestemte bevegelser/øvelser du ikke har lov til å gjøre.

Det anbefales å ta med et teppe som babyen kan ligge på, samt at babyen har på gode klær som egner seg i et treningsrom der temperaturen er lavere enn i et vanlig oppholdsrom. Barnevognene kan også trilles inn i salen.

Betaling og påmelding må være gjort før 30 januar. Påmelding kan gjøres på mail til skarnes@fsc.no (husk å oppgi navn, adresse og fødselsdag på mor) eller i resepsjonen. Betaling kan gjøres via faktura eller i resepsjonen!

Vi gjør oppmerksom på at det må være minst 5 påmeldt for at kurset gjennomføres. Ved avlysing betales kursavgift tilbake.

Jeg vil være med