Innføring av faktureringsgebyr.

Kjære kunder,

Vi ønsker å informere deg om en kommende endring i våre faktureringsrutiner som trer i kraft fra og med januar 2024. Fra dette tidspunktet vil det bli innført et fakturagebyr på kr 39 for alle kunder som ikke har en aktiv kortavtale eller avtalegiro knyttet til sitt medlemskap.

Dette tiltaket er en del av vårt kontinuerlige arbeid med å forbedre effektiviteten og redusere administrative kostnader. Ved å oppmuntre til bruk av kortavtale eller avtalegiro, kan vi redusere tids- og ressursbruken knyttet til manuell fakturabehandling. Dette gjør det mulig for oss å opprettholde konkurransedyktige priser på våre produkter og tjenester.

Vi ønsker å understreke viktigheten av å ha en aktiv kortavtale eller avtalegiro. Dette gir ikke bare fordeler for selskapet, men det gir også en mer praktisk og pålitelig betalingsmåte for deg som kunde. Med en kortavtale eller avtalegiro blir betalingene dine automatisk trukket på forfallsdatoen, og du unngår eventuelle forsinkelser eller gebyrer.

Dersom du allerede har en aktiv kortavtale eller avtalegiro, vil denne endringen ikke påvirke deg. Din fakturering vil fortsette som normalt, og du vil ikke bli belastet med det nye fakturagebyret.

For de som ønsker å opprette en kortavtale eller avtalegiro, vil vi gjerne bistå deg i prosessen. Ta kontakt med resepsjonen for hjelp.

Vi setter pris på ditt samarbeid og forståelse når det gjelder denne endringen.

Jeg vil være med