Booking i frivektsavdeling!

For å hjelpe oss overholde smittevernreglene innfører vi booking for trening i frivektsavdeling i det tidsrommet det er mest folk på senteret.

Fra og med tirsdag 04.01 bør du altså booke tid på forhånd i tidsrommet 16:00 - 20:00 på hverdager og 10:00-13:00 lørdager. Har du ikke forhåndsbooket så vil de som har booket få førsterett.

Du trenger ikke booke tid utenfor dette tidsrommet. Om du kun skal bruke apparatsalen, kondisjonsavdelingen, sykle i spinningsalen eller trene i salen/queenax trenger du ikke booke.

Du booker tider i studio slik du før har booket gruppetimer, de ligger under "gruppeaktiviteter" i appen. Bookingen er åpen også for deg som ikke har gruppetimer inkludert. Om du har spørsmål etter å ha lest forklaringen under kan du bare ta kontakt med oss så hjelper vi deg!

Du kan booke:

  • Primetime frivekt Skarnes 60 min.
    Book denne om du skal trene i frivektsområdet i studio. Du har 60 min fra bookingen starter. Kun 1 booking pr dag pr person.

Vi ber deg booke kun tider du vet du skal bruke, slik at flest mulig får trent til passende tider.

  • Du kan ha 1 bookinger pr. dag.
  • Du kan avbooke senest 1 time før.
  • Trening kan bookes 24 timer før.
  • Hvis du ikke møter opp til tiden du har booket så vil du få 1 "ikke-møtt", Tre "ikke-møtt" i løpet av 14 dager hindrer automatisk muligheten for forhåndsbooking, inntil det er mer enn 14 dager siden første "ikke-møtt". Vi sender deg en mail ved første ikke-møtt, slik at det blir enkelt for deg både å følge med og unngå å bli sperret.

Når du kommer på trening;

Når du kommer på trening må du huske å registrere at du har kommet!

Oppmøte må registreres senest 5 min før tiden din starter, ellers frigis plassen så noen andre kan benytte seg av den. Om du blir forsinket kan du ta kontakt med resepsjonen så kan vi hjelpe deg booke deg på igjen så sant det er ledig plass.

Jeg vil være med