Family Magasinet

Per fikk bedre helse med PT!

Lene har tatt en prat med Per Julsrud som har trent med vår personlig trener (PT) Orarik siden des-19.

Bortsett fra en liten ufrivillig «covid-pause» da senteret var helt nedstengt i mars-april har de trent jevnt og trutt i 1,5 år. Også under full lockdown ble det etter hvert lov med trening med PT utendørs. Og det var noe han med glede benyttet seg av.

Jeg ønsket å teste ut personlig trener fordi jeg ønsket å få mer ut av den tiden jeg la ned i trening. Jeg hadde hatt god progresjon på vektreduksjonen med trening på egenhånd, men som tidligere aktiv svømmer så ønsket jeg noe «mer». Og nå som jeg har trent med PT over lenger tid så har jeg ikke vært i bedre form siden den tiden jeg holdt på med aktiv svømming. Han forteller at treningen har gått fra å være noe han ønsker å gjøre til å være ett behov og noe han vil gjøre.

Lettere å komme seg på trening, og gode effekter på helsa!

Det er lettere å komme seg på trening når man har en avtale. Nå trener jeg stort sett 4 ganger pr uke, og 2 av de er med PT. De 2 egentreningsøktene får jeg beskjed av Orarik hva jeg skal fokusere på så det ikke ødelegger for planene han har for PT timene. Vi trener både styrketrening og kondisjonstrening, og jeg merker at jeg klarer å pushe meg selv mye mer nå enn da jeg kun trente på egenhånd.

Han forteller videre at han har dårlige knær og det har han hatt siden tidlig 90-tall, det å gå ned på knærne var helt umulig. Men nå 1,5 år etter trener han knebøy som bare det!

Andre positive «bivirkninger» av trening er reduksjon av medisiner, bedre humør og at han håndterer stressede situasjoner bedre. Hvis jeg har et «luggete humør» så pleier kona å si til meg at jeg skal ta en tur på trening!

Godt fornøyd med sin personlige trener!

Om PT`en sin Orarik har han følgende å fortelle; Orarik er veldig imøtekommende og faglig dyktig. Han er flink til å sette seg inn i min situasjon og tilpasser alltid treningen etter min dagsform. Treningsøktene oppleves som variert, og øvelsene gjør at jeg får mestringsfølelse. Og ikke minst jeg merker at jeg får progresjon og blir både sterkere og får bedre kondisjon. Jeg setter også pris på hans lune måte å coache på, jeg tror ikke det hadde passet for meg å ha en person som hadde vært veldig "høylytt" i instruksjonene sine.

Family Skarnes kan han ikke få fullrost nok. Han fremhever spesielt det gode miljøet som er på senteret og at det alltid er hyggelig å komme på trening. Vi som er her, er som en stor Familie sier han med et smil. ? Den tilhørigheten man har her gjør at man får lyst til å komme på trening. I tillegg må jeg få fremme det gode smittevernfokuset dere har, det gjør at jeg føler det er trygt å komme på trening nå også under Covid-19.

Per har all-in medlemskapet som er det medlemskapet vi anbefaler til alle som trener med PT. Fordi det gir gunstige rabatter på PT, og man har 25 min med PT inkludert hver mnd. Dette medlemskapet gir også tilgang til en behandlingsavtale som han har benyttet seg av og er meget godt fornøyd med. «Jeg ringte pga knærne mine og fikk gode og kyndige råd via video fra en allmennlege om hva jeg burde og ikke burde gjøre. Og fikk også beskjed om å ringe tilbake hvis jeg hadde flere spørsmål.»

Han har en siste beskjed til de som vurderer PT; Du blir aldri for gammel! Nei, på ingen måte! Tren med PT!

Av Lene Ruud