Family Magasinet

Ønsker du bedre resultater av treningen?

Skal du lykkes med en god helse er helheten i livsstilen din viktig. Trening er en viktig faktor for god helse, men er avhengig av god restitusjon for å gi gode resultater. En restitusjons faktor som kan gi gode resultater med enkle grep er kostholdet! 

Ønsker du å forbedre ditt kosthold og dermed få enda bedre resultater av treningen din? Vi tilbyr kostholdsveiledning med vår kostholdsveileder Iben. 

“Jeg møter ofte mennesker som gjør alt riktig på trening, men likevel ikke får de resultatene de ønsker seg. Løsningen ligger ofte i kostholdet. Trening gir beskjed til kroppen om å forbedre seg, men er ikke restitusjonen god nok får du heller ikke resultatene du ønsker deg. Ofte er det bare enkle grep som skal til for å enda bedre resultat av jobben du gjør på trening! Jeg kan hjelpe deg med å få mer ut av kostholdet ditt og nå dine mål, enten det er vektreduksjon, bli sterkere eller generelt bedre helse.” 

Iben Krogsæter - Kostholdsveileder FSC Skarnes

Vi tilbyr kostholdsveiledning for deg som ønsker mer ut av treningen! Du kan ta en enkelttime eller kjøpe flere timer for å få oppfølging over lengre tid. Vi selger også pakker som kombinerer kosthold og PT! Iben har lang erfaring innen kostholdsveiledning og har jobbet mye med spesielt vektreduksjon.