Family Magasinet

Nye nasjonale tiltak FSC Skarnes!

Kjære medlemmer! 

Vi er underlagt strenge restriksjoner fra 25.03.21 tom 11.04.21. Dette medfører en del regler som vi må overholde for å få lov til å holde treningssenteret åpent. Dette er nytt for oss og, så vi setter pris på alle tilbakemeldinger på hvordan dette fungerer for dere i praksis. Reglene er som følger:  

  1. Medlemmer bosatt i Sør-Odal kommune kan trene som vanlig og delta på gruppetimer. Unntaket er Primetime der trening i styrkesal (apparater og frivekt) må bookes på forhånd via gruppetimer. Timen du skal booke heter Primetime Styrkesal Skarnes. Du kan kun booke 1 time hver dag, men har mulighet til å trene i kondisjonsområdet/queenax før/etter timen din begynner.  
    Booking foregår enten i app eller på våre nettsider.  
  1. Medlemmer bosatt utenfor Sør-Odal kommune må booke all trening og kan ikke delta på gruppetimer. Booking av trening gjøres via gruppetimer. Timen du skal booke heter Booking bosatt utenfor Sør-Odal utenfor primetime- i primetime booker du Primetime Styrkesal Skarnes. Primetime kan du kun booke 1 time av hver dag men du kan booke 2 timer med Booking bosatt utenfor Sør-Odal hver dag. Booking foregår enten i app eller på våre nettsider.  

Vi presiserer at bosatt vil si der man vanligvis oppholder seg. Selv om man f.eks er student med adresse registrert hjemme i Odalen men vanligvis bor på studiested så regnes man ikke som bosatt i Odalen.

Obs! Bookingen åpner 24 timer før treningstimen skal starte! Husk å registrer oppmøte seinest 5 min før timen din begynner eller så mister du plassen din og får noshow!

BOOKINGREGLER! 

Primetime Styrkesal Skarnes 

Primetime er kl 17:00 – 20:00 på hverdager, og 10:00 – 13:00 i helgen og helligdager.  

Du kan booke 1 time hver dag, 4 ganger i uka. Hvis du ikke kan komme må du avbooke 2 timer før timen din starter for å unngå noshow. Husk å registrer besøk eller så vil ikke systemet få med seg at du har vært på trening! 3 noshow medfører utestengelse fra bookingsystemet  i 2 uker.  

Booking bosatt utenfor Sør-Odal  

Du kan booke 2 timer hver dag, 4 ganger i uka (totalt 8 timer pr uke). Hvis du ikke kan komme må du avbooke 2 timer før timen din starter for å unngå noshow. Husk å registrer besøk eller så vil ikke systemet få med seg at du har vært på trening! 3 noshow medfører utestengelse fra bookingsystemet i 2 uker. 

Øvrige smittevernsregler;

  • Det vil være krav om 2 meters avstand for alle- uavhengig av jobb og skole kohort, og vi oppfordrer til å komme alene på trening. Vær effektiv og forlat senteret med en gang du er ferdig med å trene.
  • Garderoben er åpen, men vi anbefaler deg å dusje hjemme.
  • Vi tar ikke inn nye medlemmer for personer bosatt utenfor kommunen- vi gjør oppmerksom på at dette sjekkes opp med folkeregistrert adresse.
  • På gruppetimer har vi hele tiden hatt 2 meter i mellom hver deltager, men vi reduserer kapasiteten noe slik at vi sikrer minimum to meter mellom alle deltakerne også når vi går inn og ut av salen.
  • Det er som alltid aldri lov å slippe noen inn på senteret i ubemannet tid og kameraene vil sjekkes.
  • Brudd på smittevernregler vil kunne føre til utestengelse.

Følg oss gjerne på sosiale medier (facebook og instagram) for løpende oppdateringer!