Family Magasinet

Gruppeinstruktører søkes!

Vi opplever stor pågang på våre gruppetimer og ønsker nå å utvide vårt team av instruktører. Vi søker etter engasjerte og motiverte personer som ønsker å bli en del av vårt team og som kan hjelpe oss med å tilby et bredt spekter av gruppetreninger til våre medlemmer.

Erfaring som gruppeinstruktør er ikke et krav for denne stillingen, men vi søker etter personer som har en lidenskap for trening og som ønsker å inspirere og motivere våre medlemmer til å nå sine treningsmål. Vi vil gi grundig opplæring til de som blir ansatt, og vi ønsker å jobbe sammen med våre instruktører for å utvikle og tilby nye og spennende gruppetimer som passer for alle nivåer og interesser.

Som gruppeinstruktør hos oss vil du få muligheten til å være en del av et team av dedikerte instruktører og være med på å skape en positiv og motiverende treningsopplevelse for våre medlemmer. Du vil også ha tilgang til vår toppmoderne treningsfasiliteter og muligheten til å utvikle deg som instruktør.

Vi oppfordrer deg til å søke på denne spennende muligheten og bli en del av vårt team! Vi gleder oss til å høre fra deg!

Send din søknad og CV til oss på lene.ruud@fsc.no for å bli vurdert for denne stillingen.