Massasje Iseveien

Interessen for massasje og bruk av massasje som behandlingsmetode har økt og øker fortsatt. Massasje har effekt på menneskekroppen, og tilfører samfunnet stor verdi. Både med forebygging, behandling og rehabilitering. Det viktigste for en massør er å være spesialist på sitt felt som massasjeteknikker og kunnskap om anatomi og fysiologi i muskel/skjelettapparatet. 

De positive effektene av massasjen på blodsirkulasjonen har lenge vært godt kjent. Blodsirkulasjonen har en nøkkelrolle for kroppens funksjoner. Gjennom blodsirkulasjonen fraktes også giftstoffer, karbondioksid og andre "slaggprodukter" bort fra kroppens vev. Hvor bra blodsirkulasjonen og immunforsvaret fungerer, er veldig viktig for at kroppen skal fungere optimalt og for at personen skal ha det bra og føle seg i god form.  

Nyere forskning viser også hvor stor betydning av berøring er for menneskers velvære. Ved hudkontakt frigjøres en rekke hormoner som påvirker kroppens funksjoner, både fysisk og mentalt. 

Vår massør Lene tilbyr massasje, en unik kombinasjon av ulike behandlingsmetoder tilpasset hver enkelt klient. Hun er utdannet gjennom Axelsons Institute, nordens største og eldste skole for utdanning og kurs innen massasje, yoga og kroppsterapi. 

NYE PRISER FRA 1.september 2022

30 minutter       450,- 

45 minutter       550,- 

60 min              710,- 

90 min              900,- 

Klippekort 

5 x 30 minutter     2.000,- 

5 x 45 minutter     2.500,- 

Segmentmassasje

Dette er en type bindevevsmassasje som løser opp i bindevevet mellom muskulaturen og huden. Ved segmentmassasje jobbes det intenst og kraftif uten krem/olje langs ryggsøylen, og behandlingsformen kan ha dype innvirkninger. Har en varighet på max 20 min. 

Passer bra for: 

-Søvnproblemer 

-Skiller ut avfallsstoffer 

-Stimulerer det autonome nervesystemet 

-Frisetter hormoner som oxytocin og endorfiner 

Pris kr 450,- 

Book din time via resepsjonen, lene.reid@fsc.no eller 699 72 699