Magasinet

Hva kan våre Personlige Trenere gjøre for deg?

Løft din treningskompetanse og nå dine mål med Personlig Trener

Ønsker du å få mer ut av din trening anbefaler vi våre Personlige Trenere. De har alle høy kompetanse og lang erfaring og kan med dette hjelpe deg videre med din trening ut fra dine mål og forutsetninger. Med PT får du følgende;

  • Gratis PT konsultasjon
  • Målrettet trening
  • Individuell oppfølging
  • Treningsprogram som er skreddersydd for deg
  • Kosthold
  • Langsiktig planlegging og oppfølging av dyktige trenere med høy kompetanse

Velg mellom 25 eller 55 min, PT Duo, PT-gruppe og BOOTCAMP.

Gratis PT Konsultasjon

Alle våre medlemmer har mulighet for å booke en konsultasjon med en av våre Personlige Trenere. Under en konsultasjon ser vi på hvordan du kan benytte deg av Personlig Trener uti fra dine målsetninger og behov.

Målrettet trening

Fordelene med Personlig Trening er at treningen vil bli målrettet etter ditt behov. Mange av våre Personlig Trenere har spesialkunnskaper innenfor f.eks kosthold og ernæring, kondisjon, baseøvelser, skadeforebyggende trening og trening under graviditet bare for å nevne noe.

Individuell oppfølging

Personlig Trening er en individuell tjeneste. Dvs at du vil få trening og oppfølging så du får maksimalt ut av ditt potensiale.

Treningsprogram som er skreddersydd for deg

Våre Personlige Trenere vil bruke tid på å finne et treningsprogram som passer for deg og dine behov basert på dine målsetninger. Disse kan variere uti fra din erfaring, treningsgrunnlag og hva du liker å gjøre.

Kosthold

Hos oss kan du kjøpe ulike pakker inneholdende kostholdskurs og kostholdsoppfølging. Hva som kan være riktig oppfølging for deg kartlegger vi under GRATIS PT-konsultasjon.