Hva er SkillRun og Skill Zone?

Personlig Trening i gruppe for Premium medlemmer.

Vårt nyeste konsept på FSC, Skill Run og Skill Zone, passer for deg som vil ha resultater av treningen og få 1:1 oppfølging av våre dyktige coacher i gruppetimene.

SkillRun fra Technogym er de beste møllene på markedet og gir deg en helt fantastisk løpsopplevelse. Selv for de som hater å løpe.

Skill Zone ligger innenfor frivektsavdelingen og gruppetimene er designet slik at du hele tiden skal få progresjon i treningen din.

Vi har byttet til norske navn på timene, og timeplanen er tilpasset etter tilbakemeldinger fra våre medlemmer som har testet timene høsten 2021. Les mer om våre timer nedenfor og se timeplanen i bookingen. I Skill får du PT smågruppe til en lav pris.

Skill Gå/Løp

En gå/løpetime på i vår Skill Run sal. Timen er variert og morsom, med fokus på grunnleggende teknikk og løpsglede. Du styrer alltid farten selv. Velkommen som ny, og erfaren løper.

Timene holdes både på 30 og 60 minutter

Skill Løp

En løpetime i vår Skill Run sal. Timen har fokus på å holde jevn fart, fremfor farstøkning. Vi jobber i intervaller på mellom 2- 15 minutter for å øke kondisjon på en morsom måte. Du styrer farten og tilpasser til din fysiske form. Timene holdes både i 30 og 60 minutter.

Skill løp hurtig

En løpetime på 60 min i vår Skill Run sal. Timen har fokus på intervaller mellom 30 sekunder til 2 minutter med høyere fart enn i Skill Løp timene. Du øker din totale løpskapasitet, og blir raskere og mer utholdende. I noen av timene bruker vi også fallskjerm. Timene holdes både i 30 og 60 minutter.

Skill Løp&Styrke

En klasse som kombinerer 30 min i vår Skill Run sal med 30 minutter styrketrening i vår Skill Zone. I løpetimen har vi korte intervaller, og utholdende styrke i Skill Zone. Timen gir deg en effektiv økt i en travel hverdag.

Skill Zone Hurtighet og Spenst

En styrketime på 30 min i vår Skill Zone. Vi jobber med fart, spenst, retningsendringer og eksplosivitet. Det anbefales noe treningserfaring for å delta på denne timen.

Skill Zone Styrke

En styrketime på 30 min i vår Skill Zone. Vi jobber med med tyngre løft og få repetisjoner, gjerne baseløft i kombinasjon med støtteøvelser. Du bør ha treningserfaring før du velger denne timen. Timen tilrettelegges til ditt nivå.

Skill Zone Teknikk og smidighet

En styrketime på 60 min i vår Skill Zone. Vi jobber med grunnleggende teknikk og bevegelseskvalitet.  Timen er morsom og utviklende for både nybegynnere og godt trente. Vi jobber fra der du er, og tar treningen din til et nytt nivå. 

Jeg vil være med