Magasinet

Hils på vår PT, Isak Sande Andersen

Navn: Isak Sande Andersen
Alder: 26
Utdanning: Personlig trener ved active education, kostholdsveileder ved active education. Kurs i motivasjonspsykologi og coaching.

Hvorfor jobber jeg som coach?
Jeg jobber som coach fordi jeg ønsker at flere skal kjenne på alle de positive helseeffektene trening medfører, både psykisk og fysisk.

Hvorfor velge meg som personlig trener?
Når det kommer til trening og kosthold vet jeg av erfaring at flere syntes det er vanskelig å vite hvor man skal starte i et hav av informasjon. Min jobb som coach er å gjøre denne jobben for deg. Det enste som kreves av deg for at vi skal kunne nå dine mål, er at du møter opp til timene og er villig til å legge inn arbeidet, resten tar jeg meg av.
Som din personlig trener og/eller kostholdsveileder vil jeg gi deg de beste verktøyene jeg har for at du skal lykkes.
En viktig filosofi for meg er at alt skal tilpasses hvert enkelt individ. Det som funker for meg, er ikke sikkert at funker for deg. Jeg tar derfor hensyn til dine preferanser, dine mål og ikke minst din livssituasjon.
Jeg er opptatt av at mine kunder skal sitte igjen med masse kunnskap. Det betyr at du ikke bare skal følge en plan til punkt og prikke, men heller lære hva vi gjør og hvorfor vi gjør det, dette er viktig for at du skal sitte igjen med kunnskapen som trengs for å kunne gjøre jobben lettere alene også.

Ta kontakt med oss på familyostsiden@fsc.no om du vil booke en prøvetime med Isak.