Magasinet

VI SØKER DELTAKERE TIL PROSJEKT STERKE JENTER 2024

Trenger du litt starthjelp og en motivasjonsboost, så er det bare å sikre seg en plass på Prosjekt Sterke Jenter nå! Vi har 30 plasser til prosjektet som starter torsdag 11. januar 2024.

Prosjektet er først og fremst tenkt for deg som ikke har trent regelmessig på en stund, eller kanskje aldri har trent styrke strukturert og målrettet. Nedre aldersgrense er 16 år, og det er ingen øvre aldersgrense.

Vår erfaring er at det kvinner trenger mest, men samtidig sliter mest med å få til, er styrketrening. Mange går turer, jogger, sykler eller går på spinningtimer.  Du kan imidlertid ikke få styrketreningens gevinster ved å drive med kondisjonstrening!

Formålet med prosjektet er å skape motivasjon, kunnskap og resultater. Varigheten er 4 uker, og personlig trener Ann Kristin Lundsrud Berg følger deg fra start til mål. Treningen vil kunne gjennomføres individuelt når det passer for den enkelte i tillegg til ukentlige fellestreninger (frivillig).

Styrkeprogrammet er standardisert i henhold til gjeldende anbefalinger, men vil kunne tilpasses individuelle behov (skader, e.l.).

Deltakelse er gratis, og ikke-medlemmer får tilgang til treningssenteret i treningsperioden.