Family Magasinet

VI SØKER DELTAKERE TIL PROSJEKT STERKE JENTER

Trenger du litt starthjelp og en motivasjonsboost, så er det bare å sikre seg en plass på Prosjekt Sterke Jenter nå! Vi har 20 plasser til prosjektet som starter onsdag 19. april 2023.

Prosjektet er først og fremst tenkt for deg som ikke har trent regelmessig på en stund, eller kanskje aldri har trent styrke strukturert og målrettet. Nedre aldersgrense er 16 år, og det er ingen øvre aldersgrense.

Vår erfaring er at det kvinner trenger mest, men samtidig sliter mest med å få til, er styrketrening. Mange går turer, jogger, sykler eller går på spinningtimer.  Du kan ikke få styrketreningens gevinster ved å drive kondisjonstrening!

Formålet med prosjektet er å skape motivasjon, kunnskap og resultater. Varigheten er 4 uker, og personlig trener Ann Kristin Lundsrud Berg følger deg fra start til mål. Det vil bli gjennomført en kroppsanalyse og testing av grunnleggende styrke ved oppstart og slutt. Treningen vil kunne gjennomføres individuelt når det passer for den enkelte i tillegg til ukentlige fellestreninger (frivillig).

Styrkeprogrammet er standardisert i henhold til gjeldende anbefalinger, men vil kunne tilpasses individuelle behov (skader, e.l.).

Deltakelse er gratis, og ikke-medlemmer får tilgang til treningssenteret i treningsperioden.