Family Magasinet

Marker Sparebank Open

"Rakkestadmesterskap" i Padel 19.-20. april 2024

Marker Sparebank og Family Rakkestad ønsker velkommen til tidenes første uoffisielle Rakkestadmesterskap i Padel!

Turneringen arrangeres av Marker Sparebank og Family Sports Club Rakkestad. Deltakelse er gratis, og det er pengepremier til de 3 beste lagene i hver turnering. Det vil også være enkel servering.

Det er plass til maksimalt 12 lag i hver delturnering, og førstemann til mølla-prinsippet benyttes ved påmelding. Lag der begge spillerne har tilhørighet til Rakkestad vil prioriteres.

Unggdomsturnering fredag 19/4 kl 16-19 (12-16 år)
Påmelding er gratis og gjøres lagvis med 2 spillere. Det kan spilles med mix-lag eller rene gutte- eller jentelag. Øvre aldersgrense er 10. klassetrinn. Turneringen innledes som en Team Americano, og de 4 lagene med mest poeng etter innledende spill vil spille gull- og bronsefinale.

Dameturnering lørdag 20/4 kl 09-12
Påmelding er gratis gjøres lagvis med 2 spillere. Turneringen innledes som en Team Americano, og de 4 lagene med mest poeng etter innledende spill vil spille gull- og bronsefinale.

Herreturnering lørdag 20/4 kl 12-16
Påmelding er gratis gjøres lagvis med 2 spillere. Turneringen innledes med puljespill der de to beste lagene i hver pulje + de 2 beste 3`erne går videre til sluttspill. I sluttspillet spilles kvart-, semi-, gull- og bronsefinaler.