Magasinet

Legen valgte EasyLife

Helsa ble dårligere og dårligere, men så fikk lege Bjørnar Brændeland et tips om EasyLife. Tre år etter at han gikk ned 20 kilo er han i sin beste form på 20 år!

– Nå går jeg opp liene som en bukk. Jeg har aldri følt meg så frisk som nå!
Bjørnar Brændeland har vært konsernoverlege for Nordea i en årrekke, og er spesialist innen arbeidsmedisin. Nå sitter han i Nutriforum i Royal Society of Medicine, et ledende forum der de siste forskningsresultatene på matvarer diskuteres. EasyLife-læreboka stemmer godt overens med det som dis- kuteres i London.

EASYLIFE HAR NØKKELEN

Det finnes ingen snarveier til et lettere liv. Brændeland hadde kunnskapen – men klarte ikke å praktisere den på seg selv før han startet på EasyLife.
– EasyLife-kombinasjonen mellom trening, et sunt kost- hold og livsstilsendring er fantastisk. Man må trene, mener Brændeland.

– Jeg har veldig tro på langvarig oppfølging. Det er nok til at man kjenner velvære i treningen, det er livsstilsendring det handler om. Og det er nettopp livsstilsendring som er hele poenget med EasyLife. Man læres opp til vaner man skal ha resten av livet.

TALLERKENMODELL GJØR DET ENKELT

Brændeland er skeptisk til mange slankekurer, både fordi trening ikke er en del av «pakka», og fordi man i enkelte fjerner karbohydrater fra kostholdet. Skeptisk i forhold til at man skal holde vekta over tid, men enda viktigere ha et sunt liv.

Selv spiser han mindre poteter og ris enn tidligere, men mye grønnsaker. EasyLifes tallerkenmodell gjør det enkelt å sette sammen et balansert måltid, og man slipper å veie maten.

– Jeg forsaker ingenting, og jeg gleder meg til grønnsakene. Maten gjør meg vel og gir meg metthetsfølelse uten at jeg blir ubehagelig trett. Det er heller motsatt, at han blir opplagt etter måltidene.

NYTT LIV

Selv føler han seg ung og sprek etter EasyLife. For fire år siden så han for seg en pensjonisttilværelse i elektrisk rullestol, med en dram i hånden og utsikt over Mjøsa.

Isteden lever han en aktiv pensjonisttilværelse, med litt jobb, trening og masse livsglede.

Hvordan komme i gang?

Send inn interesseskjemaet så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.