Magasinet

Velkommen HjerteJoggen 13. mai 2023

HjerteJoggen er et mosjonsløp i Rakkestad for hele familien. Start og mål er i Rådhusveien rett overfor Myhrvolds plass og løype er ca 3 km.

– Hjertejoggen er et løp for alle aldersgrupper. Vi har en klasse for barn under 16 år, og for dem som er eldre er det blandet seniorklasse for damer og herrer. Traseen er tre kilometer lang og tilpasset barnefamilier. Den er enkel og lite kupert.

KLASSEKONKURRANSE
– Bygdas beste skoleklasse er den klassen som klarer å stille på Hjertejoggen med flest deltakere. Hvor fort man løper og hvilken tid man kommer i mål på betyr ingenting. Det er antall deltakere som gjelder. Beste klasse blir belønnet med pizza til alle!

DELTAKERAVGIFT
Deltakeravgift er kr 100,- for voksne og kr 50,- for barn. Denne betales med VIPPS ved henting av startnummer. Evt. overskudd fra arrangementet vil til LHL Rakkestad som er en medlemsforening for hjerte- og lungesyke. Medlemmer fra Family Sports Club Rakkestad deltar gratis.

Alle som deltar får en LHL t-skjorte.

LØYPA
Den 3,2 kilometer lange traseen til Hjertejoggen har start- og målgang i Rådhusveien utenfor Stallen, og veien går videre forbi kulturhuset, bak brannstasjonen, gjennom boligfeltet, opp til sykehjemmet og videre gjennom Fladstadparken.

Deretter passerer du Rakkestadhallen og fortsetter gjennom skogen til du ender opp ved Bergenhus skole for så å følge gang- og sykkelveien mot sentrum. Ved ST1 tar man stikkveien opp mot Skoleveien, følger Heggveien videre, løper gjennom Velhaven og ender opp der du startet i Rådhusveien.

Oppfordrer til tidlig påmelding

Det vil bli tidtakning og premiering. Vi oppfordrer alle til å forhåndspåmelde seg via skjemaet under for å sikre effektiv utdeling av startnumre.

Vi ønsker alle gode treningsforberedelser og vel møtt 13. mai!