Magasinet

Koronavirus - Tiltak og utfordringer

Hva gjør vi nå og hvordan blir veien videre?

Norge opplever nå en økende smittetrend. Etter føre-var-prinsippet ber vi om at alle som har vært utenlands venter 10 dager etter hjemkomst med å besøke oss. Det gjelder også ved besøk i "grønne land".

Dette er fordi vi ønsker at det fortsatt skal være trygt for deg å besøke oss, og for at teamet vårt skal være trygge på jobb.

Ankomst på senteret

Når du ankommer senteret er det svært viktig at du benytter app/medlemskort som nøkkelkort for å logge ditt besøk. Dette gjør du enten ved inngangsdør eller ved bookingstasjon/resepsjon. Dette er for at vi til enhver tid vet hvem som er på senteret med tanke på eventuell smittesporing og er et krav fra myndighetene. Det er selvfølgelig ikke tillatt å slippe inn andre.  Kommer dere sammen har dere ansvar for at hver og en registrerer sitt besøk

Start med rene hender

Vi har diverse antibac og hygienestasjoner  på strategiske steder på senteret. Spør i resepsjonen om du ikke finner den.

Når holder du deg hjemme?

Alle som har nedsatt allmenntilstand, symptomer på luftveisinfeksjon, feber, sår hals, rennende nese, hoste og liknende, skal holde seg hjemme. 

Håndkle og drikkeflaske

Ta med eget rent håndkle på trening til å sitte/ligge å på både i studio og på gruppetimer. Ta med egen drikkeflaske, det er mulig å fylle vann på senteret.

Avstandsbarometeret 

Litt svett? Ved trening med lav intensitet må man holde 1 m avstand til andre.

Ta i skikkelig? Det går selvfølgelig fint, men ved høy intensitet må man holde 2 m avstand til andre.

Er du syk? Da ønsker vi deg velkommen tilbake når du er frisk.

Du vil oppleve at utstyr kan være flyttet på eller stengt for å tilrettelegge for avstand. Det er viktig å unngå køsituasjoner. Tørk av og gjør rent brukt utstyr med desinfeksjon på flasker og papir. Skjermene på vårt kondisjonsutstyr som tredemøller vaskes jevnlig av våre ansatte da disse skjermene ikke tåler papir og spray. Unngå bruk av plass i studio til sosialt samvær, tren effektivt og gi plass til andre

Gruppetimene

Det vil være redusert kapasitet på gruppetimene fremover, grunnet smittevern. På høyintensitets timer vil det være åtte kvadrat per deltaker, på lav intensitet fire kvadrat per deltaker. Du booker timer på vanlig måte i appen og vi oppfordrer til forhåndsbooking. Ved ankomst trekker du ikke lapp, dette for å hindre ansamling ved booking stasjon. Vi ønsker at du tar med eget håndkle, utover dette er det ikke tillatt å ta med eget utstyr hjemmefra. Etter gruppetimen ber vi deg vaske av kontaktflater på utstyret du har benyttet. Det vil også være 15 minutter mellom hver gruppetime for å forhindre kø situasjoner og gi tid til vask mellom timene.