Vi åpner 3. februar kl. 05.00!

Vi åpner dørene kl. 05.00 i morgen onsdag. Tusen takk for at du har støttet oss gjennom en svært krevende tid for senteret og for bransjen. Uten dere, ingen oss!

Åpningstidene vil være fra 05.00-24.00 alle dager

Benytt hele åpningstiden! Vi har 1200 kvadrat og stor plass til alle såfremt ikke alle trener samtidig. Det er mest folk på senteret mandag-torsdag kl. 17.00-20.00. Alle formiddager mellom kl. 09.00-11.00. Fredag kveld kl. 16.30-18.30. Utover dette er det mye plass til deg:)

Gruppetrening:  Vil tilbys fra torsdag med samme krav om avstand og maksantall som før stenging. 2 meter mellom deltakere på høyintensitetstimer og 1 meter på lavintensitetstimer.  Vår sykkelsal og to gruppetreningssaler vil være tilgjengelig i hele åpningstiden for våre medlemmer.

Smittevern: husk å sprite hender når du kommer. Benytt en flaske med desinfisering og klut til å vaske av apparater etter bruk. Disse finner du ved inngangen. Husk å rydde etter deg. Vi har nå innført en «ryddebot» på 400 kr som vil gis dersom det slurves med rydd, vask eller avstand til andre medlemmer.

Garderober, dusjer og badstue: holdes åpent, bortsett fra badstuen. Vi oppfordrer deg likevel til å dusje hjemme om du kan dette og bruke kortest mulig tid i garderoben.

Sosiale soner/kaffekrok: vår sosiale sone er åpen og det serveres kaffe. Men vi har strenge restriksjoner på maksantall i dette rommet og det skal være minimum en meters avstand fra skulder til skulder i sittegrupper.

Maks antall i treningsarealene: du vil finne oversikt over maksantall som kan befinne seg i de ulike sonene i treningsstudioet. Dette må overholdes og du er selv ansvarlig for å holde avstand til andre.

Treningsturister: Vi tillater ikke drop inn fra Oslo kommune eller andre nærliggende kommuner som måtte ha stengte treningssenter. I denne tiden oppfordrer vi på det sterkeste at du kun trener på det senteret du har som primærsenter

Personlig trening: kan avholdes som normalt og din PT tar raskt kontakt for å avtale ett møte. Som medlem har du en gratis PT konsultasjon i ditt medlemskap. Se oppslag på senteret vedrørende dette.

Medlemsservice: du vil finne masse nyttig informasjon om ditt medlemskap på vår medlemsservice vegg. Du vil også kunne spørre en av våre hyggelige ansatte på senteret både formiddag og kveld.