Vi åpner 3. februar kl. 05.00!

Vi åpner dørene kl. 05.00 i morgen onsdag. Tusen takk for at du har støttet oss gjennom en svært krevende tid for senteret og for bransjen. Uten dere, ingen oss!

Åpningstidene vil være fra 05.00-24.00 alle dager

Benytt hele åpningstiden! Vi har 1200 kvadrat og stor plass til alle såfremt ikke alle trener samtidig. Det er mest folk på senteret mandag-torsdag kl. 17.00-20.00. Alle formiddager mellom kl. 09.00-11.00. Fredag kveld kl. 16.30-18.30. Utover dette er det mye plass til deg:)

Gruppetrening:  Vil tilbys fra torsdag med samme krav om avstand og maksantall som før stenging. 2 meter mellom deltakere på høyintensitetstimer og 1 meter på lavintensitetstimer.  Vår sykkelsal og to gruppetreningssaler vil være tilgjengelig i hele åpningstiden for våre medlemmer.

Smittevern: husk å sprite hender når du kommer. Benytt en flaske med desinfisering og klut til å vaske av apparater etter bruk. Disse finner du ved inngangen. Husk å rydde etter deg. Vi har nå innført en «ryddebot» på 400 kr som vil gis dersom det slurves med rydd, vask eller avstand til andre medlemmer.

Garderober, dusjer og badstue: holdes åpent, bortsett fra badstuen. Vi oppfordrer deg likevel til å dusje hjemme om du kan dette og bruke kortest mulig tid i garderoben.

Sosiale soner/kaffekrok: vår sosiale sone er åpen og det serveres kaffe. Men vi har strenge restriksjoner på maksantall i dette rommet og det skal være minimum en meters avstand fra skulder til skulder i sittegrupper.

Maks antall i treningsarealene: du vil finne oversikt over maksantall som kan befinne seg i de ulike sonene i treningsstudioet. Dette må overholdes og du er selv ansvarlig for å holde avstand til andre.

Treningsturister: Vi tillater ikke drop inn fra Oslo kommune eller andre nærliggende kommuner som måtte ha stengte treningssenter. I denne tiden oppfordrer vi på det sterkeste at du kun trener på det senteret du har som primærsenter

Personlig trening: kan avholdes som normalt og din PT tar raskt kontakt for å avtale ett møte. Som medlem har du en gratis PT konsultasjon i ditt medlemskap. Se oppslag på senteret vedrørende dette.

Medlemsservice: du vil finne masse nyttig informasjon om ditt medlemskap på vår medlemsservice vegg. Du vil også kunne spørre en av våre hyggelige ansatte på senteret både formiddag og kveld.

Jeg vil være med