Vårt senter er pålagt stenging

Drammen kommune vedtok i kveld 14. mars å stenge alle treningssentre i kommunen fra kl. 24.00 i kveld.

Vi vil takke både ansatte og medlemmer som har tatt smittevern på største alvor, vasket etter seg, registrert besøk og holdt avstand. Vi har heller ikke denne gangen hatt smitteutbrudd på vårt senter og er naturlig nok svært skuffet over avgjørelsen som ble tatt.

Hva skjer med ditt månedstrekk når senteret er stengt?

Når vi vet varigheten av stengningen vil vi kompensere deg. Frem til det går ditt månedstrekk som normalt. Trekket i mars er allerede sendt og dette er for trening i april. Vi er avhengig av medlemsinntekten for å betjene våre kostnader. Å drive treningssenter er kostbart, lønnsomheten er lav og vi er dessverre mer sårbare nå enn noen gang for redusert inntekt. Vi vil kompensere deg for perioden vi er stengt, men kommer tilbake til deg når vi vet varigheten av dette, og når vi har kompensasjonen klar.
Enn så lenge er vi takknemlig for din tålmodighet i en krevende og forutsigbar tid.


Personlig trening


Senteret er stengt under § 17a. Dette medfører at Personlig trening innendørs avvikles som normalt. Om du allerede har avtale med personlig trener så møter du opp til din bestilte time. Din PT tar deg imot ved inngangsdør da du ikke vil komme inn på senteret med app/medlemskort. Om du ønsker mer info om Personlig trening så send en forespørsel til trening.mjondalen@fsc.no

Online trening

Ønsker du å trene hjemmefra? Vi er snart i gang med livestream. Informasjon når dette er i gang kommer i sosiale medier, Vi gir deg også 60 dager gratis digital trening i samarbeid med verdens største leverandør av gruppetimer: Les Mills! Link er sendt deg på mail.

Vi håper å raskt kunne ta deg imot på trening igjen. Enn så lenge så vasker vi ned, maler, reparerer og gjør alt i stand til du er tilbake.
Ta kontakt med oss om du har spørsmål, vi svarer deg innen 1-2 dager på trening.mjondalen@fsc.no. Følg med på våre nettsider og sosiale medier for oppdatert informasjon.

Jeg vil være med