Følg oss på SoMe for oppdateringer, tilbud og happenings!

Her kan du også få oversikt over åpningstider, SOMMERKORTET og gruppetimer! Sommertimeplanen går fra uke 26 tom uke 35.

Rakk du ikke årets NATTBYTILBUD? -Fortvil ikke, kjøp det her. Tren GRATIS til NOVEMBER*

Begrenset kampanjeperiode - gyldig til 31.7.24
Lurer du fortsatt på om du skal begynne å trene hos oss? Ikke lur lenger, bare start nå! Vi hjelper deg til å trives med trening, fordi hos oss er trening gøy, litt slitsomt, ...og du risikerer bare å bli SPREKere enn du var.

Family Larvik LangestrandLarviks råeste og mest innovative treningssenter må oppleves! Her er vår viktigste oppgave å gi deg gode opplevelser.


Family Langestrand er ett av våre to treningssenter i Larvik. Dette
er vårt nyrenoverte (2023) fullservice senter, med full bemanning, et stort antall gruppetimer, egen sykkelkatedral, Skill Walk/Run/Boot sone, ...og ikke minst et stort, lyst og helt rått helsestudio med det nyeste innen Technogym sine innovative apparater og møller.
Dette er altså Larviks storstue og her finnes noe for alles smak innen mental- og fysisk helse, velvære og trening. Vi er sikre på at du vil trives.


Vi består av imøtekommende og blide resepsjonister, servicemedarbeidere, engasjerte og kompetente personlige trenere, og erfarne og dyktige instruktører.
Gratis kaffe/te, parkering og badstuer er inkludert i ditt abonnement hos oss. Du har også tilgang til et hyggelig samlingspunkt i vår relax lounge.

I våre lokaler finner du også Studio Frisør, Clinique Santè hud- & kroppspleie, og Farris Fysioterapi.VÅRT ANDRE SENTER; FAMILY TORSTRAND, finner du i Ryesgt. 28. Byens råeste, og nyoppussede (mai 2024) hybride senter,
med en helt spesiell atmosfære, gruppetimer som sykkel og SPREK voksen, eget Yoga Studio med manneyoga, Cross Training, og ikke minst hyggelige personlige trenere.
Her får du også tilgang på badstuer, gratis parkering og gratis kaffe/te.
Begge sentrene er et sosialt møtested med engasjerte og motiverende ansatte, som heier på sine medlemmer.


Vår visjon er å gi deg gode opplevelser! Alle har en historie- vi er nysgjerrige på din!
Velkommen til å bli en del av Familien du også;-)

Ansatte

Dette er vårt team - vi gleder oss enormt til å gi deg treningsmagi og gode opplevelser.