Family Langestrand - ennå ikke besøkt oss? Ta turen innom da vel, du vil ikke angre!

Er du spent på hvordan vårt NYRENOVERTE senter ser ut? Velkommen innom for prøvetime eller bare en hyggelig trenings prat!

HJEM TIL JUL?

Kjøp 1 uke, 2 uker eller 1 måned, og tren med oss i julen! Hos oss skjer det noe hver dag - vi skaper treningsglede, utover det vanlige.

Family Larvik LangestrandLarviks råeste og mest innovative treningssenter der vi er opptatt av å gi deg gode opplevelser.


Family Langestrand er ett av våre to treningsenter i Larvik. Dette
er vårt nyrenoverte (2023) fullservicesenter, med full bemanning, et stort antall gruppetimer, mange gruppetimer, egen sykkelkatedral, Skill Walk/Run/Boot sone, ...og ikke minst et stort, lyst og helt rått helsestudio med det nyeste innen Technogym sine innovative apparater og møller.
Dette er altså Larviks storstue og her finnes noe for alles smak innen mental- og fysisk helse, velvære og trening. Vi er sikre på at du vil trives.


Vi består av imøtekommende og blide resepsjonister, servicemedarbeidere, engasjerte og kompetente personlige trenere, og erfarne og dyktige instruktører.
Gratis kaffe/te, parkering og badstuer er inkludert i ditt abonnement hos oss. Du har også tilgang til et hyggelig samlingspunkt i vår relax lounge.

I våre lokaler finner du også Studio Frisør, Clinique Santè hud- & kroppspleie, og Farris Fysioterapi.VÅRT ANDRE FAMILY SENTER finner du på Torstrand; byens råeste og nyoppussede hybride senter,
med en helt spesiell atmosfære, gruppetimer som sykkel og SPREK voksen, eget Yoga Studio, Cross, ManneYoga og hyggelige personlige trenere som heier deg frem.
Her får du også tilgang på badstuer, gratis parkering og gratis kaffe/te.
Begge senterne er et sosialt møtested med engasjerte ansatte som heier på sine medlemmer.


Vår visjon er å gi deg gode opplevelser! Alle har en historie- vi er nysgjerrige på din!
Velkommen til å bli en del av Familien du også;-)

Ansatte

Dette er vårt team - vi gleder oss til å gi deg treningsmagi og gode opplevelser.

Hei,

finner du ikke det du leter etter?

Send oss en melding så kontakter vi deg!

Klikk her for å sende melding