KOM OG TREN MED OSS - vi lover trygg trening og gode opplevelser!

Se vår sommertimeplan og meld deg på timer i app. Husk våre hygiene- og smittevernregler! For deg som er hjemme i sommer, har vi sommertilbud på 1, 2 eller 3 måneder.

Kom i mål med Family - våre PTer  hjelper deg med å skape gode kostholds- og treningsrutiner som varer!

Family Larvik LangestrandFamily Langestrand er ett av våre to treningsenter i Larvik. Dette
er vårt nyrenoverte fullservicesenter, med full bemanning, et stort antall gruppetimer, UNGdomstimer, egen sykkelkatedral, Skill Walk/Run og Skill Bootcamp soner, ...og ikke minst et stort, lyst og helt rått helsestudio med det nyeste innen Technogym sine innovative apparater og møller.
Dette er altså Larviks storstue og her finnes noe for alles smak innen mental- og fysisk helse, velvære og trening. Vi er sikre på at du vil trives.


Vi består av imøtekommende og blide resepsjonister, servicemedarbeidere, engasjerte og kompetente personlige trenere, og erfarne og dyktige instruktører.
Gratis kaffe, parkering og badstuer er inkludert i ditt abonnement hos oss. Du har også tilgang til et hyggelig samlingspunkt i vår relax lounge.

I våre lokaler finner du også Studio Frisør, Clinique Santè hud- & kroppspleie, og Farris Fysioterapi.VÅRT ANDRE FAMILY SENTER finner du på Torstrand; byens råeste og nyoppussede nøkkelkort-senter,
med en helt spesiell atmosfære, gruppetimer som sykkel og SPREK voksen, eget Yoga Studio, Cross, ManneYoga og hyggelige personlige trenere som heier deg frem.
Her får du også tilgang på badstuer, gratis parkering og gratis kaffe.
Begge senterne er et sosialt møtested med engasjerte ansatte som heier på sine medlemmer.


Vår visjon er å gi deg gode opplevelser! Alle har en historie- vi er nysgjerrige på din!
Velkommen til å bli en del av Familien du også;-)

Booking

iLogg inn for å booke treningstimer.

Gruppetimer

i dag

 • Ingen planlagte aktiviteter.

fredag - 30.7

 • Ingen planlagte aktiviteter.

lørdag - 31.7

 • Ingen planlagte aktiviteter.

søndag - 1.8

 • Ingen planlagte aktiviteter.

Frisk-Sentralen

En rekke helsetjenester inkludert i ditt medlemskap*.

*Gjelder ALL-IN medlemskap eller om du har Family Frisk
 • Vi gjør det enklere ved å tilby ubegrenset tilgang til videokonsultasjoner med allmennlege ved skade eller sykdom. Online allmennlege kan også benyttes av dine barn helt til de fyller 16 år. Ring behandlingssentralen på 53 00 68 00 eller book time direkte i appen Family Frisk. Behandlinger per løpende år: Ubegrenset
 • Din mentale helse spiller en stor rolle i en travel hverdag med ulike utfordringer. Har du behov for å prate med noen får du hele åtte videokonsultasjoner med våre erfarne og dyktige psykologer. Behandlinger per løpende år: 8

Senterets tilbud

  Ansatte

  Dette er vårt team - vi gleder oss til å gi deg gode treningsopplevelser.

  Hei,

  finner du ikke det du leter etter?

  Send oss en melding så kontakter vi deg!

  Klikk her for å sende melding