Senteret er dessverre stengt

Kjære Family-medlem

Som du helt sikkert har fått med deg er vi pålagt å holde vårt senter stengt inntil videre. Vi håper virkelig at du ønsker å holde ditt medlemskap aktivt i denne perioden, til tross for nedstengningen. Vi tilbyr nå blant annet Online trening, gratis én gratis PT time og mer kommer!

Trekket vil gå som normalt 20. januar for trening i februar. Dette fordi vi trekker da er for februar, og fordi vi er svært sårbare for redusert inntekt da våre faste kostnader fortsette å løpe.

Litt fakta

Treningssentrene er stengt for å hindre sosial kontakt og ikke på grunn av smitterisiko. På senterne i Norge har det vært over 8 million besøk siden åpning 15.juni, kun ett smittetilfelle kunne spores tilbake til treningssenteret og det var to ansatte som trente sammen. I Harstad har vi gode smittevernstiltak som gjør at ingen besøkende er smittet på treingssenteret.

Online trening

Her finner du inspirasjon til ulike aktiviteter og treningsøkter du kan gjøre alene eller sammen med familien. Du vil finne mange hundre treningsvideoer her:

Spørsmål

Send en mail til resepsjon.harstad@fsc.no så skal vi bistå deg så godt vi kan!

TUSEN TAKK!

Sist, men ikke minst. Dere har vært fantastiske! Sammen har vi klart å holde vårt senter smittefritt og trygt! Vi kommer til å savne dere og gleder oss så til å se dere igjen. Ta vare på deg og dine! 

Avstandsklemmer fra alle oss på Family Harstad Flex