Family Fredrikstad

Freskoveien 16, 1605 Fredrikstad

fredrikstad@fsc.no

69300310

Velkommen til byens triveligste treningsenter  • Vi er kjent for vårt sosiale og inkluderende treningsmiljø, og det er vi skikkelig stolte av! ❤️

  • Åpent ukedager fra kl. 05:00-23:30 og i helger kl. 08:00-20:00. Døren stenger kl. 22.45 mandag til fredag og kl. 19.30 lørdag og søndag.

  • Vi er bemannet mandag til torsdag fra kl. 08:00-21:00, fredag kl. 08:00-20:00 og lørdag kl. 12:00-14:00. Søndag er vi ubemannet.

  • Velutstyrt senter og stort utvalg av gruppetimer - vi hjelper deg å finne en treningsform som passer for deg!

  • Sosial sone - vi spanderer kaffen ☕️


Vi hjelper deg i gang


Hos oss er treningsveiledning inkludert i medlemsskapet ditt. Du får tilpasset treningsprogram fire ganger i året og åtte PT-timer. I tillegg tilbyr vi gratis konsultasjonstime med kiropraktor ved skade/skadeforebygging.


Gruppetrening


Trening sammen med andre gir økt motivasjon og energi ✨ Vi tilbyr et bredt utvalg av gruppetimer hver uke, inkludert: sykkel, yoga, styrke, HIIT, slyngetrening, løpetrening og dans. Våre dyktige gruppeinstruktører veileder deg gjennom timen og gir deg det ekstra lille pushet for å gjennomføre. Du kan utforske våre gruppetimer og booke time via linken under:Egentrening


Vi er et velutstyrt senter med alt du måtte trenge for egentrening. I tillegg tilbyr vi PT-timer for deg som trenger et ekstra push på trening.

Kondisjonspark
Tredemøller, elippseapparater, romaskiner, sykler, trappemaskiner, ski-ergs og assualt bikes.

Styrkeavdeling
Løftestasjoner, styrkeapparater med vektmagasiner, plate-loaded hvor du selv legger på vektskiver for å bestemme belastning, funksjonell sone med crossfit rigg, løpematte hvor du kan jobbe med spenst, styrketrening og hurtighet.

Glute zone
Smith-maskin, hip thrust-stasjon, plate-loaded apparater og kettlebells.

Relax zone
Tøyeapparater, restutisjonsmatter og foam-roallers for muskelavspenning.

HIIT-rom
Romaskiner, assault bikes, assault runners, box-jump kasser, slynger, dumbells, vekstenger og kettlebells.

 

Spørsmål?


Lurer du på noe er vi tilgjengelig på telefon 69300310 eller på e-post: fredrikstad@fsc.no. Du er selvfølgelig alltid velkommen innom for en hyggelig prat og en kaffe.

 

Følg oss


 


 


Allerede medlem og ønsker å trene i ubemannet tid?


Ønsker du å trene i ubemannet åpningstid kjøper du ditt nye kort i resepsjonen for en engangssum på kr. 199. Dette kortet fungerer uansett når på døgnet du velger å trene mellom kl. 05.00 og 23:30. Ønsker du kun å trene når vi er bemannet, beholder du ditt gamle kort.
0

Senterets tilbud

Gruppetimer

Ansatte

Resepsjon

Gruppetrening

Treningsveileder og Personlig Trener