Senteret er dessverre stengt

Kjære medlem

Som du helt sikkert har fått med deg er vi pålagt å holde vårt senter stengt til 7.desember Vi håper virkelig at du holder ditt medlemskap i gang i denne perioden, trekket vil gå som normalt 20.november for trening i desember. Dette fordi vi er svært sårbare for redusert inntekt og våre faste kostnader fortsette å løpe. Inntekten er avgjørende for at vi alle har et senter å komme tilbake til når dette er over. 

Litt fakta

Treningssentrene er stengt for å hindre sosial kontakt og ikke på grunn av smitterisiko. På senterne i Norge har det vært over 8 million besøk siden åpning 15.juni, kun ett smittetilfelle kunne spores tilbake til treningssenteret og det var to ansatt som trente sammen. I Drøbak har vi hatt ca. 22.000 besøk og ingen smitte.

Online trening

Her finner du inspirasjon til ulike aktiviteter og treningsøkter du kan gjøre alene eller sammen med familien. Du vil finne mange hundre treningsvideoer her:

Gruppetimer live

Vi vil snart by på livestreamet trening, følg med på vår lokale Facebook side og heng deg med

Spørsmål? 

Send en mail til trening.drobak@fsc.no så skal vi bistå deg så godt vi kan!

TUSEN TAKK!

Sist, men ikke minst. Dere har vært fantastiske! Sammen har vi klart å holde vårt senter smittefritt og trygt! Vi kommer til å savne dere og gleder oss så til å se dere igjen. Ta vare på deg og dine! 

Avstandsklemmer fra alle oss på Family Drøbak