Senteret vårt er dessverre stengt

Kjære medlem

Som du helt sikkert har fått med deg er vi pålagt å holde vårt senter stengt til 22.november. Vi håper virkelig at du holder ditt medlemskap i gang i denne perioden, trekket vil gå som normalt 20.november for trening i desember. Dette fordi vi er svært sårbare for redusert inntekt og våre faste kostnader fortsette å løpe. Inntekten er avgjørende for at vi alle har et senter å komme tilbake til når dette er over. 

Fredag 20. november ble det avholdt ny pressekonferanse i Bergen, hvor kommunen formidlet at tiltakene som ble innført 7. november blir forlenget i ytterligere 14 dager. 

Litt fakta

Treningssentrene er stengt for å hindre sosial kontakt og ikke på grunn av smitterisiko. På senterne i Norge har det vært over 8 million besøk siden åpning 15.juni, kun ett smittetilfelle kunne spores tilbake til treningssenteret og det var to ansatt som trente sammen.

Gratis PT time for å holde deg aktiv i stengt periode

Vi vil gi deg som medlem en time med personlig trener, enten utendørs eller på video. Slik at dere kan lage en treningsplan sammen. 

Send sms til:

  • Henriette tlf: 977 77 288
  • Fredrik tlf: 993 54 992

Online trening

Her finner du inspirasjon til ulike aktiviteter og treningsøkter du kan gjøre alene eller sammen med familien. Du vil finne mange hundre treningsvideoer her:

Gruppetimer live!

Vi vil snart by på livestreamet trening, følg med på vår lokale Facebook side og heng deg med

Spørsmål? 

Send en mail til danmarksplass@fsc.no så skal vi bistå deg så godt vi kan!

TUSEN TAKK!

Sist, men ikke minst. Dere har vært fantastiske! Sammen har vi klart å holde vårt senter smittefritt og trygt! Vi kommer til å savne dere og gleder oss så til å se dere igjen. Ta vare på deg og dine! 

Avstandsklemmer fra alle oss på Family Danmarksplass