Senteret er dessverre stengt

Kjære Family-medlem

Som du helt sikkert har fått med deg er vi pålagt å holde vårt senter stengt til 23. november. Vi håper virkelig at du ønsker å holde ditt medlemskap aktivt i denne perioden, til tross for nedstengningen. Vi tilbyr nå blant annet Online trening, gratis én gratis PT time og mer kommer!

Fredag 20. november ble det avholdt ny pressekonferanse i Bergen, hvor kommunen formidlet at tiltakene som ble innført 7. november blir forlenget i ytterligere 14 dager. 

Trekket vil gå som normalt 20.november for trening i desember. Dette er fordi vi er svært sårbare for redusert inntekt og våre faste kostnader fortsette å løpe. Inntekten er avgjørende for at vi alle har et senter å komme tilbake til når dette er over. 

Litt fakta

Treningssentrene er stengt for å hindre sosial kontakt og ikke på grunn av smitterisiko. På senterne i Norge har det vært over 8 million besøk siden åpning 15.juni, kun ett smittetilfelle kunne spores tilbake til treningssenteret og det var to ansatte som trente sammen.

Gratis PT time for å holde deg aktiv i stengt periode

Vi vil gi deg som eksisterende medlem en time med personlig trener, enten utendørs eller på video. Slik kan dere lage en treningsplan sammen. 
Send sms til Lene tlf. 96015134, Richard tlf. 98812606 eller Fysioterapaut og PT Charlotte tlf. 41559249.

Online trening

Her finner du inspirasjon til ulike aktiviteter og treningsøkter du kan gjøre alene eller sammen med familien. Du vil finne mange hundre treningsvideoer her:

Klikk her for Exerto timer

Klikk her for Les Mills timer

Gruppetimer live

Vi vil snart by på livestreamet trening, følg med på vår lokale Facebook side og heng deg med.

Spørsmål

Send en mail til aasane@fsc.no så skal vi bistå deg så godt vi kan!

TUSEN TAKK!

Sist, men ikke minst. Dere har vært fantastiske! Sammen har vi klart å holde vårt senter smittefritt og trygt! Vi kommer til å savne dere og gleder oss så til å se dere igjen. Ta vare på deg og dine! 

Avstandsklemmer fra alle oss i Family Åsane

Les mer om tiltakene fra kommunen her