ER DU MELLOM 15-20 ÅR? BLI MED PÅ VÅR GRUPPETRENINGS-CHALLENGE!

Vi inviterer deg mellom 15 og 20 år til å delta på vår gruppetreningschallenge. Delta på minst 10 gruppetimer over 6 uker for å få muligheten til å vinne 6 måneder med gratis trening. Konkurransen er åpen for alle medlemskap og vi gleder oss til å se deg på gruppetrening! Du må delta i tidsrommet 20. februar - 1. april og den deltakelse registreres når du booker i appen eller på "Min Side".

Og du! Kanskje det er nettopp deg som blir vår neste superstjerne av en instruktør? Vi sponser utdanningen din, og du trenger ingen erfaring fra før. 

Vi anbefaler deg å prøve disse gruppetimene!

BasisBall Athletic

Denne timeren er en høyintensiv intervall time (HIIT). I dette konseptet kombinerer vi BasisBall, hoppetau, kjegler og JumpBox. En ”allround” time inspirert av atletiske bevegelsesmønstre fra idretten.

Les Mills Core

Sterkere kjerne. Sterkere overalt. Trening av muskler rundt kjerne; mage, rumpe og rygg, er en viktig ingrediens for en sterk og sunn kropp. En sterkere kjerne gjør hele deg sterkere, slik at du mestrer hverdagens utfordringer bedre.

Les Mills Grit Strength

Dette er en 30-minutters treningsøkt med høy intensitet (HIIT), designet for å forbedre styrke, kardiovaskulær kondisjon og bygge magre muskler. Denne treningen bruker vektstang, vektplate og kroppsvekt, og vi tar i bruk alle de store muskelgruppene.

Jeg vil være med