Informasjon om stengt senter!

Som følge av pålegg fra kommunen vil Family-senteret ditt dessverre være stengt t.o.m. 25. mars Vi håper du fortsetter å holde deg aktiv i denne perioden, og tar vare på helsa di!

Family-senteret ditt vil åpne så snart tiltakene når sin effekt, og restriksjonene lettes. Vi håper vi får åpne 26. mars, og vi gleder oss til å se deg på trening.

Vi vil takke deg som medlem for at du er med på å skape trygg trening, holder avstand og vasker utstyret etter deg. Våre ansatte fortsetter å utøve gode hygiene tiltak, og vi har stort fokus på smittevern på senteret.

Hva skjer med mitt månedstrekk når senteret er stengt?

Du vil bli kompensert når vi vet varigheten av nedstengingen. Inntil videre vil ditt månedstrekk gå som normalt. Ditt månedstrekk for trening i april er allerede sendt, men du vil bli kompensert når vi har mer informasjon.

Vi er avhengig av medlemsinntekten for å betjene våre kostnader. Å drive treningssenter er kostbart, lønnsomheten er lav og vi er mer sårbare nå enn noen gang for redusert inntekt. 

Takk for din tålmodighet i en krevende og uforutsigbar tid.

Kan jeg trene med Personlig Trener?

Våre Personlig Trenere kan trene deg som har henvisning til trening.

Trener du ikke med PT enda? Vi vil gjerne hjelpe deg med en treningsplan mens senteret er stengt, ta kontakt med oss på e-post!

Jeg vil være med