Vi pusser opp og oppgraderer sentrene våre i Ålesund med nytt rått utstyr!

Tusen takk for tålmodigheten din, mens vi pusser opp senteret vårt. Nytt utstyr vil komme på plass i august. Vi gleder oss til å dele alle oppgraderinger med deg! Les videre for mer informasjon om ditt Family-senter.

Ålesund:

Vi gjør store forbedringer på senteret. Frivektssonen blir større og vi får inn mer utstyr. Løpeområdet blir flyttet til sal og dessverre må sykkelsalen vike. Men fortvil ikke, vi får flere tredemøller, og det kommer spennende nye gruppetimer i salen. Sykkeltimene vil stoppe i sommer, men vil i en periode bli holdt i gruppesalen. 

Moa:

Senteret på Moa blir også mye bedre! Vi utvider treningsområdet og får en større frivektssone. Vi får inn mye mer utstyr, og det kommer flere nyheter som vil gjøre treningen deres enda bedre.

Nørve:

På Nørve skjer det også spennende ting! Vi få mer plass til trening, større frivektssone og vi gir senteret en ansiktsløftning for å gjøre det enda finere.

Takk for at dere er så tålmodige og støttende mens vi jobber med disse forbedringene. Vi gleder oss til å vise dere resultatene, og vi er sikre på at dere kommer til å elske de nye fasilitetene. Takk for at dere er en del av vår treningsfamilie!