Magasinet

PRISJUSTERING

Kjære medlem!  

Da er høsten her og vi håper sommeren har vært bra og at du er klar for en herlig høst med trening på Family. Endelig er vi tilbake til normalen, og tiden er inne for å finne tilbake til gode treningsvaner. 

Vi bestreber oss til enhver tid for å opprettholde, fornye og vedlikeholde vårt senter i samsvar med tidligere. Nylige oppdateringer er solskjerming, nye apparater - deriblant Smithmaskin og Turf i 2. etg. Dette for å gi deg den beste treningsopplevelsen. Utgifter relatert til drift har økt, og vi håper derfor på din forståelse for en liten prisjustering. 

Vi minner om at våre eksisterende medlemmer alltid vil ligge lavere i pris ved prisjusteringer, og er du innenfor bindingstid vil du ikke bli berørt før utløp av bindingstiden. Justeringene vil ligge fra kr. 10-20,- pr. mnd. på de ulike medlemskapene.  

Husk å sjekke nettbanken din om maksbeløpet ditt ligger slik at den er i samsvar med beløpet som skal trekkes. Dette for å unngå at ditt trekk blir stoppet i banken, og at du mottar faktura med fakturagebyr. 

Ny pris Standard + medlemskap: 605,- pr mnd. 

Ny pris Standard medlemskap: 549,- pr mnd. 

Ny pris Standard + Student/Senior: 580,- pr mnd. 

Ny pris Standard Student/Senior: 519,- pr mnd.