VI SØKER RESEPSJONIST/SERVICEMEDARBEIDER

Vi søker en utadvendt og positiv person som er serviceinnstilt og kan arbeide selvstendig og gi det lille ekstra.Vi ønsker oss helst søkere over 20 år, gjerne med erfaring fra treningsbransjen. Resepsjonist i 50 % stilling, med mulighet for mer ved behov. Arbeidstiden vil inngå i skiftturnus på dag/ettermiddag og helgevakter på våre senter Jensvoll og Mørkved.

Arbeidsoppgaver:

• Betjene resepsjonen/medlemsservice

• Holde orden i våre lokaler

• Enkelt renhold og vedlikehold

• Andre arbeidsoppgaver etter kvalifikasjoner

• Svare på henvendelser på telefon

Vi tilbyr en sporty og trivelig arbeidsplass med godt og uformelt arbeidsmiljø.

Om Family Sports Club

Family Sports Club er en av Norges største treningskjede med over 60 sentere i Norge, fra Troms og Finnmark i nord til Grimstad i sør. Våre ansatte jobber hver dag for å skape en friskere og mer aktiv hverdag for folk flest.

Family Sports Club en av Norges største treningskjeder med over 60 senter og 2000 ansatte. FSC er en del av Norsk Treningshelse AS som er en norsk helseaktør bestående av treningssentre og private helsetjenester. Våre ansatte jobber hver dag for å skape en friskere og mer aktiv hverdag for folk flest. Gjennom dette arbeidet jobber vi mot vår visjon "Flere friske folk" gjennom gode treningsopplevelser for hele familien.

Søknad og CV kan sendes til senterleder: therese.ellingsen@fsc.no

Søknadsfrist: Snarest og innen 1.april 2023.

Kom gjerne innom oss og lever søknad og CV i person. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Jeg vil være med