Vi feirer nyoppusset Aktiv365-senter på Paradis med åpningsfest!

Vi i Aktiv365 Paradis inviterer deg til å oppleve vårt nyoppussede senter på Paradis! Vårt mål har alltid vært å gi deg den beste mulige treningsopplevelsen, og med våre nylige oppgraderinger føler vi oss sikre på at vi tar et stort skritt i riktig retning. Kom å se selv 08. april 17:30 og ta med deg familie og venner og feir sammen med oss!

Vi har lyttet til deres tilbakemeldinger og er stolte over å avduke en rekke forbedringer som vi vet du vil sette pris på. Vår frivektsavdeling er nå betydelig utvidet og utstyrt med det nyeste og beste fra ELEIKO, en garanti for kvalitet og ytelse. For de av dere som elsker å løpe, vil vår helt nye løpesal tilby en inspirerende atmosfære for å sette nye personlige rekorder. Vi har også introdusert et nytt gruppetreningsområde, designet for å fremme samhold og motivasjon, samtidig som vi har gitt våre toalettfasiliteter en grundig overhaling for en mer velkomstfølelse.

Det er viktig for oss at Aktiv365 Paradis ikke bare er et sted dere kommer for å trene, men et sted hvor dere føler dere hjemme og inspirert. Med større arealer, forbedret utstyr, og økt kapasitet, ser vi frem til å ønske enda flere medlemmer velkommen inn i varmen!

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å utforske og nyte de oppgraderte omgivelsene. Din helse- og treningsreise er det som motiverer oss hver dag, og vi er her for å støtte deg gjennom hvert steg.

Takk for at du er en del av vår Aktiv365 Paradis-familie. Vi ser frem til feire sammen med dere!