Vært utenlands? Vent 10 dager!

Dersom du har vært utenlands setter vi pris på om du venter 10 dager på å besøke oss.

Gjenåpningen av sentrene våre har gått kjempebra. Som du vet har vi innført en rekke tiltak, og Family-medlemmene er kjempeflinke til å følge disse. Sammen får vi dette til å fungere. Norge opplever nå en økende smittetrend. Etter føre-var-prinsippet ber vi om at alle som har vært utenlands venter 10 dager etter hjemkomst med å besøke oss. Det gjelder også ved besøk i "grønne land". Dette er fordi vi ønsker at det fortsatt skal være trygt for deg å besøke oss, og for at teamet vårt skal være trygge på jobb.   Vi setter også stor pris på at du følger alle smittevernstiltak som vi har iverksatt. Nedenfor kan du lese litt om tiltakene vi gjør på sentrene.  Symptomer på sykdom? Da kan du dessverre ikke besøke oss. Bør du testes for covid-19?  Klikk her for å ta Helsenorge sin test.

Åpningstider

Våre åpningstider for ditt lokale senter finner du ved å klikke her eller ved å besøke senterets Facebook side. Senteret vil også være tilgjengelig med nøkkelkort/app utenfor betjent senter i visse tidsrom. Se senterets hjemmeside eller Facebook-side for åpningstider. Du trenger ikke booke tid til trening på forhånd (unntak ved gruppetrening), tren når det passer deg i våre åpningstider.

Ankomst på senteret

Når du ankommer senteret er det svært viktig at du benytter app/medlemskort som nøkkelkort for å logge ditt besøk. Dette gjør du enten ved inngangsdør eller ved bookingstasjon/resepsjon. Dette er for at vi til enhver tid vet hvem som er på senteret med tanke på eventuell smittesporing og er et krav fra myndighetene. Det er selvfølgelig ikke tillatt å slippe inn andre.  Kommer dere sammen har dere ansvar for at hver og en registrerer sitt besøk

Start med rene hender

Ved inngangen på ditt senter vil du finne en «hygiene stasjon». Her må alle desinfisere hender før trening. Det vil også være antibac og hygienestasjoner  på strategiske steder på senteret

Når holder du deg hjemme?

Alle som har nedsatt allmenntilstand, symptomer på luftveisinfeksjon, feber, sår hals, rennende nese, hoste og liknende, skal holde seg hjemme. 

Garderober, badstue og dusjer 

Garderober og dusjer er åpne. (NB: det kan være lokale variasjoner, se ditt senter for mer informasjon. I dusjer og garderober skal det være en meters avstand mellom besøkende, du vil derfor kunne møte avstengte garderobeskap og/eller dusjer. Badstuer er stengt i hensyn til smittevern

Håndkle og drikkeflaske

Ta med eget rent håndkle på trening til å sitte/ligge å på både i studio og på gruppetimer. Ta med egen drikkeflaske, det er mulig å fylle vann på senteret. Det er påbudt med innesko på trening og ikke tillatt å trene barbeint, barbeint/sokker. Noen unntak kan forekomme på spesielle gruppetimer. Magnesium i flytende eller fast form er ikke tillatt ved åpning.

Avstandsbarometeret 

Litt svett? Ved trening med lav intensitet må man holde 1 m avstand til andre.

Ta i skikkelig? Det går selvfølgelig fint, men ved høy intensitet må man holde 2 m avstand til andre.

Er du syk? Da ønsker vi deg velkommen tilbake når du er frisk.

Du vil oppleve at utstyr kan være flyttet på eller stengt for å tilrettelegge for avstand. Det er viktig å unngå køsituasjoner. Tørk av og gjør rent brukt utstyr med desinfeksjon på flasker og papir. Skjermene på vårt kondisjonsutstyr som tredemøller vaskes jevnlig av våre ansatte da disse skjermene ikke tåler papir og spray. Unngå bruk av plass i studio til sosialt samvær, tren effektivt og gi plass til andre😊 

Gruppetimer

Det vil være redusert kapasitet på gruppetimene grunnet smittevern. På høyintensitets timer vil det være åtte kvadrat per deltaker, på lav intensitet fire kvadrat per deltaker. I sykkelsalen vil setet/styret være fjernet på utvalgte sykler, eller merket. Dette for å sikre avstand. Du booker timer på vanlig måte i appen og vi oppfordrer til forhåndsbooking. Ved ankomst trekker du ikke lapp, dette for å hindre ansamling ved booking stasjon. Vi ønsker at du tar med eget håndkle, utover dette er det ikke tillatt å ta med eget utstyr hjemmefra. Etter gruppetimen ber vi deg vaske av kontaktflater på utstyret du har benyttet. Det vil også være 15 minutter mellom hver gruppetime for å forhindre køsituasjoner og gi tid til vask mellom timene.  

Vær sosial, men hold avstand

Vi ber deg også holde avstand i sofakroken og du vil mest sannsynlig finne litt færre sitteplasser på senteret enn tidligere.

Vi gleder oss til å se deg på trening og ser frem til en aktiv høst😊