Tren trygt hos Family

Din helse er viktig for oss, tren trygt hos Family! Trening og fysisk aktivitet er viktig for vår fysiske og mentale helse, derfor jobber vi i Family Sports Club hver dag for at du skal trene trygt hos Family.

Vi følger alle anbefalinger og retningslinjer som til enhver tid gjelder, og sammen med våre fantastiske medlemmer skaper vi trygge omgivelser å trene i.

Det starter med rene hender

Derfor finner du såkalte hygiene-stasjoner på alle våre sentre. Her er det håndsprit til hender og spray med antibac til desinfeksjon av utstyr.

Tren trygt hos Family når du selv ønsker

På våre Family-sentre er det roligst tidligst om morgenen mellom klokken 05-08 og sent på kveld mellom klokken 20-23.

Vi har bred åpningstid og varierende besøk gjennom døgnet - så du kan trene trygt hos Family når du selv ønsker. De er flest Family-medlemmer som trener mellom 16-20, så dersom du kan og ønsker, unngå gjerne dette tidspunktet.

Trener du på formiddag mellom 11-16, finner du flere trivelige folk på trening men færre enn i rush-tiden.

Helsa di takker deg!

Nå som hverdagen er uforutsigbar, hvorfor skal man egentlig prioritere å trene? Vi vet at trening gjør godt for både fysisk og mental helse.

Lege og eier av Family Sports Club, Arne Instebø mener det er ekstra viktig å trene under en pandemi:

- Smittevernsreglene som gjelder nå under Covid-19 pandemien fører til inaktivitet og endret kosthold. Gjennom hjemmekontor, hjemmeskole og restriksjoner i forhold til bevegelsesmønster, blir vi mer stillesittende og veien til maten er også kortere.

Trening er medisin!

- Vi vet at lite fysisk aktivitet disponerer for livsstilssykdommer, muskel- og skjelett plager og psykisk sykdom som for eksempel depresjon. Regelmessig fysisk aktivitet er i mange tilfeller den beste måten å forebygge og behandle sykdom på. Vi vet også at de som allerede har en kronisk sykdom, har en bedre livskvalitet dersom de trener, sier Instebø.

Det er mye du kan gjøre selv, i Family tilbyr vi timer med Personlig Trener både over video, utendørs og i studio. Ønsker du å trene alene, men sammen med andre? Vi har også online gruppetrening!

"Husk også at en god helse gjør corona infeksjonen mindre farlig for oss. Det er derfor all grunn til å ha et ekstra fokus på trening i den tiden vi lever i nå"

Lege og eier av Family Sports Club, Arne Instebø

Vi gleder oss til å se deg på trening!

Sammen skaper vi trygge omgivelser, tusen takk for at du er med på å trygge Family-senteret ditt.