⚠️ NYE NASJONALE SMITTEVERNSTILTAK GJELDENDE FRA 15.12 ⚠️

Kjære medlem

Nye nasjonale smittevernstiltak trer i kraft natt til onsdag 15.12 og vil gjelde til 12.01 

For oss betyr det følgende

  • Family holder åpent for individuell trening, og PT en-til-en og duo.
  • All gruppetrening på senteret utgår, men alle medlemmer får tilgang til Live Stream gruppetrening. Da vil du kunne delta på fantastiske gruppetimer fra hvor som helst via PC eller telefon. Les mer om Live Stream her: https://bit.ly/3dRQlIm 

Når du kommer på senteret: 👇

  • Registrer deg ved ankomst.
  • Bruk munnbind inn og ut av senteret om avstandskrav ikke kan overholdes.
  • Garderober og dusj er åpne, men vi oppfordrer deg til å komme ferdig skiftet, og om å dusje hjemme, hvis mulig.
  • Vask alt utstyr/apparater FØR og ETTER bruk.
  • Minimum 1 m avstand til enhver tid, og 2 m avstand ved trening med høy intensitet.
  • Maks 2 personer kan trene sammen med hverandre i studio uten instruktør, og det er kun lov til å bruke ett apparat av gangen.
  • Husk god håndhygiene

🤧 Ved symptomer, bli hjemme.

Takk for at du er med på å skape TRYGG TRENING ❤️

Smittevernstiltak

I Family har vi innført en rekke smittevernstiltak for å skape trygg trening for deg som medlem og våre ansatte, og vi setter stadig rekorder i bruk av såpe og desinfiserende midler - det er et godt tegn.

Vi i Family følger alle anbefalinger og retningslinjer som til enhver tid gjelder. Alle våre sentre er åpne, og vi takker deg for at du er med på å trene hensynsfullt.

Sammen holder vi sentrene våre trygge.

Vi setter også stor pris på at du følger alle smittevernstiltak som vi har iverksatt. Nedenfor kan du lese litt om tiltakene vi gjør på sentrene.  Symptomer på sykdom? Da kan du dessverre ikke besøke oss. Bør du testes for covid-19?  Klikk her for å ta Helsenorge sin test.

Åpningstider

This image has an empty alt attribute; its file name is apningstider.jpg

Våre åpningstider for ditt lokale senter finner du ved å klikke her eller ved å besøke senterets Facebook side. Senteret vil også være tilgjengelig med nøkkelkort/app utenfor betjent senter i visse tidsrom. Se senterets hjemmeside eller Facebook-side for åpningstider.

Ankomst på senteret

This image has an empty alt attribute; its file name is ankomst-pa-trening.jpg

Når du ankommer senteret er det svært viktig at du benytter app/medlemskort som nøkkelkort for å logge ditt besøk. Dette gjør du enten ved inngangsdør eller ved bookingstasjon/resepsjon. Dette er for at vi til enhver tid vet hvem som er på senteret med tanke på eventuell smittesporing og er et krav fra myndighetene. Det er selvfølgelig ikke tillatt å slippe inn andre.  Kommer dere sammen har dere ansvar for at hver og en registrerer sitt besøk.

Start med rene hender

Ved inngangen på ditt senter vil du finne en «hygienestasjon». Her må alle desinfisere hender før trening. Det vil også være antibac og hygienestasjoner  på strategiske steder på senteret. Sammer skaper vi trygg trening!

Når holder du deg hjemme?

Alle som har nedsatt allmenntilstand, symptomer på luftveisinfeksjon, feber, sår hals, rennende nese, hoste og liknende, skal holde seg hjemme. 

Garderober, badstue og dusjer 

Garderober, dusjer og badstu er stengt.

Håndkle og drikkeflaske

Ta med eget rent håndkle på trening til å sitte/ligge å på både i studio og på gruppetimer for en trygg treningsøkt. Ta med egen drikkeflaske, det er mulig å fylle vann på senteret. Det er påbudt med innesko på trening og ikke tillatt å trene barbeint, barbeint/sokker. Noen unntak kan forekomme på spesielle gruppetimer. Magnesium i flytende eller fast form er ikke tillatt ved åpning.

Avstandsbarometeret

Litt svett? Ved trening med lav intensitet må man holde 1 m avstand til andre.

Ta i skikkelig? Det går selvfølgelig fint, men ved høy intensitet må man holde 2 m avstand til andre.

Er du syk? Da ønsker vi deg velkommen tilbake når du er frisk.

Du vil oppleve at utstyr kan være flyttet på eller stengt for å tilrettelegge for avstand. Det er viktig å unngå køsituasjoner, og skape trygg trening!

Desinfeksjon av utstyr

Desinfeksjon av utstyr

Tørk av og gjør rent brukt utstyr med desinfeksjon på flasker og papir. Noen av våre sentre er også utstyrt med kluter på hygiene-stasjonene. Skjermene på vårt kondisjonsutstyr som tredemøller vaskes jevnlig av våre ansatte da disse skjermene ikke tåler papir og spray. Unngå bruk av plass i studio til sosialt samvær, tren effektivt og gi plass til andre. 

Gruppetimer

Alle medlemmer har tilgang til Live Stream Gruppetimer. Les mer her: https://bit.ly/3dRQlIm 

Jeg vil være med