Family og Aktiv365 går sammen med Aktiv Trening

Treningshelse Holding som eier treningskjedene Aktiv365 og Family Sports Club har tatt et nytt steg ved å inkludere Aktiv Trening som den tredje kjeden i konsernet. De tre kjedene vil etter dette ha 72 sentre i Norge. Vår felles visjon er å bidra aktivt til en bedre folkehelse ved å tilby treningstjenester gjennom riktig utstyrte og attraktive sentre med god beliggenhet. Sammenslåingen vil gi våre medlemmer et enda større treningstilbud.

Aktiv Trening har i mange år vært en pålitelig aktør på Nordvest-landet med sine 19 sentre. Vi ønsker David Andersen velkommen som en viktig del av vår ledelse, med spesielt ansvar for å videreutvikle vår tilstedeværelse på Nordvest-landet, sier direktør Trygve Hagen. Dette gir oss en utrolig god dekning over hele landet, og vi er stolte av å ytterligere kunne utvide tilbudet til våre medlemmer!

Etter sammenslåingen vil de tre kjedene våre, Family Sports Club, Aktiv365 og nå også Aktiv Trening, inkludere 72 sentre over hele Norge, og ha omtrent 100 000 medlemmer. Dette er et betydelig skritt mot vårt mål om å aktivt bidra til en bedre folkehelse.

Vi er utrolig begeistret for å ha Aktiv Trening ombord i vårt konsern, og vi ser frem til samarbeidet med våre nye kolleger, med grunnleggeren David Andersen i spissen, avslutter Trygve Hagen.