Få EKSTRA KLIPP på PT!

En Personlig trener hjelper deg å nå ditt mål raskere, ved å ha en fast avtale sikrer du kontinuitet i treningen. Nå får du et ekstra godt tilbud på våre PT-pakker i perioden 13.03-19.03, hurra!

Du får ekstra klipp på følgende pakker:

2 på 25
5 på 50 
12 på 100

Det betyr at om du kjøper PT-PAKKEN med 25 PT-timer vil du få 2 gratis PT-timer, om du kjøper 50 du få 5 gratis timer. Les mer om våre ulike PT-timer her!

Hvordan får jeg tilbudet? Kontakt ditt treningssenter, og si du ønsker å kjøpe PT-pakke, så legger dere en plan sammen!

*Gjelder utvalgte Family / Aktiv365 sentre.

PT-pakken inkluderer:

  1. Personlig tilpasning: Med en PT-pakke vil du få en personlig trener som vil tilpasse treningsøktene dine etter dine spesifikke behov og mål. De vil ta hensyn til dine nåværende fysiske tilstand, eventuelle skader eller begrensninger, og jobbe sammen med deg for å utvikle en plan som passer best for deg.
  2. Effektiv trening: Med en PT-pakke vil du få hjelp til å utføre øvelser med riktig teknikk og få øvelser som er mest effektive for å oppnå dine mål. PT-en vil sørge for at du gjør øvelsene riktig og gir deg kontinuerlig tilbakemelding for å hjelpe deg å nå dine mål raskere.
  3. Økt motivasjon: Med en PT-pakke vil du ha noen som holder deg ansvarlig og gir deg positiv tilbakemelding og push. Dette vil hjelpe deg å holde deg motivert og yte ditt beste for å oppnå de beste resultatene.
  4. Personlig oppfølging: Med en PT-pakke vil du få personlig oppfølging og rådgivning fra en erfaren PT. Dette vil hjelpe deg å utvikle sunne vaner og livsstilsendringer for å opprettholde en sunn og aktiv livsstil.

Sammen vil disse fordelene gi deg en mer effektiv og tilpasset treningsopplevelse, med bedre resultater og mindre risiko for skader. Ønsker du å komme igang med PT? Kontakt ditt senter for en uforpliktende PT-konsultasjon. 

*Gjelder utvalgte Family / Aktiv365 sentre.

Jeg vil være med