ÅPNINGSTILBUD NYE FAMILY SKANSEGATA!

TREN FOR 199,-/MND UT ÅRET - INGEN BINDINGSTID!

Start treningen allerede i dag. De 100 første får tilgang til alle våre sentre (Family og Aktiv Trening).

  • Gjelder 100 første 
  • 199,-/mnd. ut året
  • Første måned gratis
  • 419,-/mnd. fra 2025
  • Ingen bindingstid
  • Tilgang til alle våre sentre fram til september
  • Åpningsdato Family Skansegata 10. mars

*Tilbudet er gyldig til og med 20.3.2024. Årlig adm.kost. kr 349,- pr år. Betales første gang måneden etter senteret åpner, betales deretter årlig. Tilbudet er kun tilgjengelig for personer uten aktivt medlemskap hos Family/Aktiv Trening.

Hvorfor trene hos Family/Aktiv Trening? Vi gir deg 5 gode grunner:

1. Et stort utvalg av apparater

Treningssenteret har et bredt utvalg av ulike treningsapparater, og du kan enkelt måle progresjonen digitalt på flere maskiner eller skrive en treningslogg selv. Dersom du trener hjemme, er det vanskelig å få like god variasjon og fremgang da man gjerne har et mindre utvalg av utstyr tilgjengelig.

2. Gruppetimer

Liker du best å møte opp på senteret og bli ledet gjennom treningsøkten? Da er gruppetimer perfekt! Du kan velge mellom alt fra rolige Yoga-økter til harde styrkeøkter.

3. Faglig ekspertise

Trener du på et treningssenter kan du alltid spørre om hjelp. Om du ønsker oppfølging eller hjelp til å komme i gang, finnes det Personlig Trenere som står klar til å hjelpe deg.

4. Treningsmiljø

Når du fysisk drar på et treningssenter vil du møte andre mennesker, kanskje en du har gått på skole med, eller en venn du ikke har sett på lenge? Du kan også alltids spørre naboen om å "spotte" deg om du går for en personlig rekord.

Spotte = Å få en person til å hjelpe deg med å løfte vektene hvis du plutselig stivner på tyngre løft.  

Treningssenteret er et sted dedikert til trening - og er optimalisert for at du skal få fremgang. Energien på senteret kan du føle på, og mest sannsynlig vil du prestere litt bedre enn om du var hjemme på stuegulvet...

5. Rutiner og vaner

Å pakke treningsbagen, fylle vannflasken, gå inn på senteret klar for en ny økt - dette er rutiner som skapes. Dette blir til gode vaner i hverdagen, der du blir mentalt forberedt på å gå å trene på ditt treningssenter.

Derfor vil det å ha et medlemskap på et treningssenter være en god grunn til at du også lykkes med treningen din over tid! Sånn der har du 5 gode grunner til hvorfor trene på treningssenter.

*Tilbudet er gyldig til og med 20.3.2024. Årlig adm.kost. kr 349,- pr år. Betales første gang måneden etter åpning, betales deretter årlig. Tilbudet er kun tilgjengelig for personer uten aktivt medlemskap hos Family.

Jeg vil være med