Magasinet
Oppskrift på smakfulle omelettmuffins med skinke
Enkle omelettmuffins med skinke, med et høyt proteininnhold. Oppskriften passer perfekt til en lang frokost eller i en spennende matpakke på jobb.
Ingredienser
Oppskriften gir ca. 5 muffins
- 6 egg
- 200g skinke
- 100g revet ost
- Litt vårløk/purreløk
- Paprika
- 6 ss melk
- Krydder etter ønske
Fremgangsmåte
Forvarm ovnen til 180 grader.
Kutt opp skinke, purreløk, paprika eller andre grønsaker du liker.
Visp egg og melk sammen. Vend i grønnsakene bland sammen.
Fordel røren i muffinsformer. Sørg for at det er ca. like mye ingredienser i hver form.
Stek i omlag 15 minutter – til de har stivnet tilstrekkelig – og la stå til avkjøling.
Tips!
Her finnes det uendelig med variasjonsmuligheter!
Fetaost, oliven og soltørket tomat smaker nydelig i slike muffins.
Hvis du er glad i løk og hvitløk kan skjære fine skiver og steke til de er gylne i en panne. Dette kan kombineres stort sett alt av grønt, ost og krydder.
Hvis du har noen kalde poteter igjen er dette supre rester å ha med i blandingen.
Kan serveres sammen med råkostsalat eller til godt brød.