Family Magasinet

5 tips til en aktiv vinterferie

Vinterferien er en flott tid for å slappe av og lade batteriene, men det kan også være en perfekt tid til å fortsette å holde deg aktiv og ivareta treningsrutinene dine. Enten du reiser bort eller blir hjemme, kan det å være aktiv i løpet av ferien ha mange fordeler for både kroppen og sinnet.

Her er noen tips og råd fra våre treningsinstruktører for å få mest mulig ut av treningen din i vinterferien:

  1. Utforsk naturen: Om vinteren er naturen på sitt vakreste, og det finnes mange måter du kan være aktiv på utendørs. Prøv å gå på ski, snowboard, skøyter, eller ta en tur på truger. Eller kanskje du vil prøve deg på vinterløping eller vinterfjellturer? Husk å kle deg riktig for værforholdene og ta hensyn til sikkerheten.
  2. Bli med på gruppetimer: Hvis du blir hjemme, kan du dra nytte av våre gruppetimer på treningsenteret. Vi tilbyr et bredt utvalg av klasser, inkludert yoga, spinning, styrke og kondisjon. Sjekk timeplanen vår og finn en time som passer for deg.
Foto: Anne Marthe Vestre Berge.
Foto: Anne Marthe Vestre Berge.
  1. Planlegg treningen din: Sett av tid til trening og planlegg øktene dine på forhånd. Det kan hjelpe deg med å holde deg motivert og sikre at du får inn treningen din i løpet av ferien.
  2. Trening på hytten: Hvis du er på reise og ikke har tilgang til et treningsstudio, kan du fortsatt trene på innendørs. Prøv kroppsvektøvelser som sit-ups, push-ups, planken og utfall, eller ta med en treningsstrikk eller manualer for ekstra motstand.
  3. Ha det gøy: Husk at trening kan være morsomt og at det er viktig å ha det gøy underveis. Inviter venner og familie til å bli med på aktiviteter, eller prøv noe nytt og spennende for å holde deg motivert. Hva med å ta en kortstokkøkt?

Uansett hva du velger å gjøre i løpet av vinterferien, er det viktig å holde deg aktiv og opprettholde en sunn livsstil. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp til å planlegge treningen din, er våre treningsinstruktører alltid klare til å hjelpe deg. Vi ønsker deg en aktiv og spennende vinterferie!