Magasinet

5 grunner til å bli med på gruppetrening

Hvorfor bli med på gruppetrening? Her Vi gir deg 5 gode grunner til å bli med på gruppetrening!

1. Det er gøy å trene sammen med andre

Vi har vel alle kjent på motivasjonen man får av å trene sammen med venner eller andre mennesker. Det er noe med energien og det å trene sammen med andre som motiverer oss mennesker. Litt sunn konkurranse er ofte positivt for fremgangen din på trening.

2. Motiverende musikk og instruktør som pusher deg

Visste du at musikken på timen er nøye lagt opp til å kunne hjelpe deg enten opp den siste bakkeintervallen på møllen, eller gjennom den siste pulstoppen på step-intervall?

Instruktørene våre planlegger timen nøye og øver gjennom programmene og tilpasser underveis. Dette er fordi vi ønsker at du skal få den beste treningsopplevelsen hos oss.

Når det er en instruktør tilstede vil du også bli motivert til å yte ditt beste! Ofte sitter det i hodet, og om intstruktøren gjør de siste fem burpees'ene med deg, er det jo så mye lettere å fullføre.

3. Det er sosialt

Det er kjekt å være en del av et treningsmiljø, om du ikke kjenner så mange på senteret kan vi garantere at du vil føle på samholdet i en gruppetime uansett. Om du ønsker å ta med deg en du kjenner fra før, et dette en fin aktivetet å gjøre sammen med venner.

4. Trygg trening med instruktør

Instruktørene våre får opplæring i god teknikk, slik at skader minimeres på timen. Om du er ny til trening, er derfor gruppetrening skånsomt og trygt, da instruktøren passer på at du får tilpasset øvelsene og utfører dem korrekt! Dersom du er usikker på hvordan du utfører en styrkeøvelse for eksempel viser instruktører alltid øvelsene, og instruktøren vil også ha overblikk over alle deltakerne for å sikre at bevegelsesmønsteret er korrekt.

5. Du sikrer variasjon og kontinuitet i treningen

Vi anbefaler at du velger deg ut noen faste gruppetimer du deltar på hver uke. På denne måten lager du gode treningrutiner og sikrer at disse etterhvert blir en del av dine vaner i hverdagen.

Gruppetimene blir også justert, slik at du får trent variert! Et program går over en periode, før det blir skiftet ut til fordel for nye treningsøkter. Om du foretrekker å trene styrke i studio, så hva med å bli med på kondisjonstimer som mølle eller spinning som din gruppetreningsaktivitet?

Uansett hva du velger, så kan du se hele utvalget vårt her! Vi gleder oss til å se deg i gruppetreningssalen, og husk at vi heier på deg.