Family og Aktiv365 går sammen

Family Sports Club og Aktiv365 har i dag (22.06.2022) gått sammen i et nytt felles eierskap. Dette gjør at kjeden nå har 60 sentre i Norge.

"Dette er en merkedag for Aktiv365 og vi ser frem til å kunne bli en enda mer slagkraftig aktør gjennom samarbeidet med Family", sier Tor Fredrik Neumann-Berg, konsernleder i Aktiv365.

"Aktiv365 er en veldrevet og respektert aktør i treningsbransjen i Bergen som vi gleder oss veldig til å få samarbeide med", sier Trygve Hagen, administrerende direktør i Family Sports Club.

Vi feirer sammenslåingen med å tilby alle medlemmer å trene på samtlige sentre frem til 01.10.2022 - uten ekstra kostnad (gjelder ikke ekspress medlemskap hos Aktiv365).

For å få tilgang til Family/Aktiv365 må du registrere deg og vil deretter kunne benytte de nye sentrene i kjeden.

Medlemmer hos Aktiv365:

Medlemmer hos Family:


Spørsmål og svar

Hva betyr sammenslåingen for mitt medlemskap?

Du vil fortsatt møte dine favorittinstruktører og alle de andre dyktige og inspirerende ansatte på ditt senter. I tillegg får du som medlem nå enda flere sentre og velge mellom og et enda større treningstilbud!

Skjer det noe med medlemskapet mitt?

Du beholder dine kontraktsbetingelser og det vil ikke bli foretatt ekstraordinær prisjustering på ditt medlemskap.  

Blir åpningstidene endret?

Nei, åpningstidene blir de samme.

Kan jeg bytte senter, f.eks. ved flytting til annen bydel eller by?

Ja, man står fritt til å trene på et annet senter. Hvis et medlem f.eks. flytter fra Bønes til Åsane, kan man bytte sitt faste senter til Åsane.  

Blir det endringer mht hvilke gruppetimer som tilbys?

Nei, i første omgang blir gruppetimetilbudet uendret på det enkelte senter, men vi jobber for å videreutvikle gruppetimetilbudet slik at det blir enda bedre.

Jeg har registrert meg, hvordan kommer jeg inn på senteret?

Når du har registrert deg skal du ha fått en link hvor du kan laste ned Family/Aktiv365 sin app. Når du er logget inn der vil du kunne låse opp døren for å komme inn på senteret i ubemannet tid.

Jeg vil være med