Aktiv Ungdom i Sommer ☀️

Aktiv365 Straume ønsker å være en bidragsyter for å få ungdom i aktivitet og satser derfor spesielt på ungdom sommeren 2024. Når fritidsaktivitetene tar sommerferie, ønsker vi å åpne vårt senter for alle mellom 12-16 år.

Fra uke 26 og ut uke 33 har alle i denne aldersgruppen mulighet til å trene GRATIS på vårt senter på Straume. Det legges opp til egentrening for deg selv eller med venner, og vi har bemanning når det er åpent hus. 


Det vil være mulighet til å benytte våre lokaler til sosial aktivitet etter trening. Spill blant annet bord-tennis, prat med nye og gamle kjente. Vi er klar for å ta deg imot og ønske deg velkommen til vårt senter. Den første uken i sommerferien står vi for enkel servering i sosial sone. 

Velkommen til oss alle hverdager fra 09.00-14.00. 

Tilbudet vil gjelde både egentrening og gruppetrening. 

Du sparer over 400,- pr måned ved å benytte senteret vårt gratis i sommer. 

*Eksisterende medlemmer med ungdomsmedlemskap har tilgang til senteret hele åpningstiden som normalt. 
**Eksisterende medlemmer med ungdomsmedlemskap har mulighet til å konvertere sitt medlemskap til 249 kr/mnd med 12 mnd bindingstid.

Påmeldingsskjema:

Fyll ut navn og telefonnummer på barnet i de to øverste feltene.

Studiolappen gratis i sommer

Er du mellom 12-15 år og ønsker å trene egentrening? Da trenger du studiolappen for å trene fritt i våre lokaler. Studiolappen vil gi deg en trygg inngang på treningssenter og gjennomføres sammen med personlig trener. Sammen gjennomgår dere regler for senteret, hvordan appen vår fungerer, gjennomgang av apparater, øvelser med frivekt og kondisjonstrening. I sommer kan du få dette GRATIS dersom du deltar i grupper sammen med andre ungdommer. Dersom du ønsker å ta den alene med personlig trener koster det 1800,-. 

Vi gjennomfører studiolappen 1 g pr uke i sommerferien (minst 3 påmeldinger for å gjennomføre). 

Fyll ut navn og telefonnummer på barnet i de to øverste feltene. I meldingsfeltet skriver du om du ønsker gruppe eller individuell studiolappen.

Nytt ungdomsmedlemskap: 

Aktiv365 lanserer et nytt ungdomsmedlemskap for deg mellom 12-18 år. Dette medlemskapet gir deg tilgang til egentrening og gruppetrening hos Aktiv365 Straume. Pris: 249 kr/mnd, forutsetter 12 mnd binding, gratis mulighet for frys.

Årlig adm.kostnad kr. 349,- tilkommer alle medlemskap og betales første gang innen en måned etter innmelding, deretter årlig. Medlemskapet løper videre etter kampanjeperioden. Tilbudet er kun tilgjengelig for personer uten aktivt medlemskap hos Aktiv365/Family/Aktiv Trening og er kun tilgjengelig hos Aktiv365 Straume.

Jeg vil være med