3 x PT25 nå KUN 990,-

Løft din treningskompetanse og nå dine mål med Personlig Trener, Maja Stålevik. Få 3 x PT25 + konsultasjon til KUN 990,-

Det som inspirerer meg er å se andre oppleve bevegelsesglede. Å bidra til mestringsfølelse og fremgang, slik at man ønsker å fortsette treningen, det er viktig for meg

Personlig trener, Maja

 Maja er utdannet som personlig trener via Active Education, og har i tillegg en bachelor innen ernæring, folkehelse og livsstil, samt en master i folkehelsevitenskap med vekt på livsstilsendring.

Individuell oppfølging

Personlig Trening er en individuell tjeneste. Dvs at du vil få trening og oppfølging så du får maksimalt ut av ditt potensiale.

Treningsprogram som er skreddersydd for deg

Våre Personlige Trenere vil bruke tid på å finne et treningsprogram som passer for deg og dine behov basert på dine målsetninger. Disse kan variere uti fra din erfaring, treningsgrunnlag og hva du liker å gjøre.

maja.stalevik@fsc.no

Etter påmelding over, send en mail til maja.stalevik@fsc.no hvor du forteller litt om deg selv og hva du ønsker å få ut av PT-gruppen

En PT-konsultasjon kort oppsummert:

  • Dere gjennomfører en samtale der vi hjelper deg å sette mål som motiverer deg.
  • Vi kartlegger utgangspunktet ditt.
  • Herfra hjelper vi deg å finne ut hvordan akkurat du bør trene. Her kan vi gjennomføre en kort treningsøkt, om det passer.
  • Til slutt oppsummerer vi timen, og tilrettelegger for at du skal få de resultatene du ønsker. Etter konsultasjonen vil du ha et klart bilde av hva du må gjøre for å nå dine mål.

Timen varer i ca. 45 min. Det er en fordel om du møter i treningstøy, og har med deg en flaske vann.

Ha din personlige trener helt for deg selv, få fullt fokus på deg og din trening!

Hvorfor PT25?

PT25 passer for deg som er i tidsklemma, og vil ha en effektiv PT-time! En intensiv økt med et valgt, spesifikt fokus. Du varmer opp selv og innholdet kan være styrke, kondisjon, spenst, bevegelighet, koordinasjon, teknikk eller annet avtalt. I disse øktene trener med din trener, i trygge og effektive rammer.

Få konsultasjon + 3 x PT25 med Maja nå til KUN 990,-

maja.stalevik@fsc.no

Etter påmelding over, send en mail til maja.stalevik@fsc.no hvor du forteller litt om deg selv og hva du ønsker å få ut av PT-gruppen

Jeg vil være med